Now Reading:
Evo kako će izgledati novi sportski centar u Majerju! Načelnik Posavec: To je najveći infrastrukturni projekt u području sporta od osnutka općine
Full Article 2 minutes read

Evo kako će izgledati novi sportski centar u Majerju! Načelnik Posavec: To je najveći infrastrukturni projekt u području sporta od osnutka općine

Nogometno igralište s umjetnom travom, odbojka na pijesku, vanjska teretana, košarkaško igralište, atletska staza…Bit će to novi sportski centar i to u Majerju.

Kako ističe načelnik Željko Posavec, nisu to nikakvi pusti snovi. Na tome se već itekako radi i priča je svakim danom sve realnija jer su Općini Petrijanec odobrena sredstva Ministarstva turizma i sporta u iznosu od čak 210.000,00 eura.

–Za Općinu Petrijanec to je strašno važan projekt. Zbog odličnih rezultata koje postižu naši nogometni klubovi u 2. ŽNL i općinski nogometni centar, ali i zbog truda trenera i volontera u klubovima i sve te djece u nogometnom centru Orač – Nova Ves. Svim klubovima u našoj Općini ovo će biti nagrada za marljivi rad ali u olakšanje roditeljima koji podržavaju djecu u treniranju ovog popularnog sporta. S takvim centrom Petrijanec kao općina bila bi daleko prepoznatljivija, a bilo bi to i mjesto okupljanja i druženja svih mještana ne samo na nogometnom terenu, nego i u vanjskoj teretani, atletskoj stazi, košarci ili odbojci na pijesku. Zaista se veselim što ćemo napraviti najveći infrastrukturni projekt u području sporta od osnutka Općine Petrijanec – rekao je Posavec.

sjever.hr
05.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.