Now Reading:
Dvojica muškaraca napravila dar-mar u zagrebačkom tramvaju: šake u lice, noge u međunožje…
Full Article 2 minutes read

Dvojica muškaraca napravila dar-mar u zagrebačkom tramvaju: šake u lice, noge u međunožje…

Za dvojicu starijih muškaraca zagrebački je tramvaj broj 6 u subotu postao ring – spori, ali prema svemu sudeći vrlo ljuti, razmijenili su opasne udarce.

-Daj ga van, p**ka ti materina – vikao je jedan od njih i držao se u klinču s drugim te je pokušao izgurati drugog muškarca iz tramvaja koji je imao otvorena vrata i stajao na stanici, piše Net.hr.

Nakon držanja u klinču i pokušaja izgurivanja, krenule su raditi i noge, bacali su udarce ciljajući međunožje, a onda su pale i bombe šakom u lice.

-**bo ti pas mater – vikao je jedan od njih.
-Ti si mene? Sad ću ja tebe – nastavio je.

Baš kad se činilo da je sve gotovo, da su se razmaknuli i smirili, razjareni muškarac ponovno se okrenuo i zalijepio pljusku drugom vičući drugim ljudima neka mu pomognu.

Net.hr doznaje da je intervenirala i policija koja ih je dočekala na Držićevoj ulici, a iz zagrebačke policije su im to i potvrdili.

-Dojavu smo zaprimili oko 15.30 i policija je intervenirala. Radilo se o događaju u tramvaju i jedan muškarac je ozlijeđen. Prevezen je u Kliničku bolnicu Sestre milosrdnice i prema prvim informacijama, ozljede bi trebale biti lakše. Drugi muškarac udaljio se s mjesta događaja – naveli su iz policije.

screenskot/net.hr
sjever.hr/net.hr
05.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.