Now Reading:
Župan Anđelko Stričak uputio čestitku vatrogascima povodom blagdana sv. Florijana
Full Article 1 minutes read

Župan Anđelko Stričak uputio čestitku vatrogascima povodom blagdana sv. Florijana

Župan Varaždinske županije Anđelko Strčak uputio je čestitku vatrogascima povodom Međunarodnog dana vatrogasaca i blagdana svetog Florijana.

– Uime Varaždinske županije i u svoje osobno ime, svim pripadnicima javnih vatrogasnih postrojbi i dobrovoljnih vatrogasnih društava koja djeluju na području Varaždinske županije, povodom Međunarodnog dana vatrogasaca i blagdana vašeg nebeskog zaštitnika sv. Florijana, upućujem iskrene čestitke. Zahvaljujem vam na vašem iznimnom trudu, zalaganju, vremenu i nesebičnosti koje ulažete u spašavanje ljudi i imovine – istaknuo je Stričak i dodao:

– Ponosni smo na vašu profesionalnost i organiziranost koju iskazujete u svakoj situaciji, kao i na veliku požrtvovnost u obavljanju ove humane profesije. Vatrogastvo nije posao, to je poziv i iznimno nam je drago vidjeti kako naša vatrogasna društva i vatrogasne postrojbe međusobno surađuju, a zahvaljujući svom radu i predanosti prepoznati ste i cijenjeni u cijeloj Hrvatskoj – kazao je župan.

Dodao je da će im Varaždinska županija uvijek biti partner i prijatelj te im je ovim putem poželio puno uspjeha i sreće u radu, uz što manje intervencija te neka ih i dalje čuva zaštitnik sveti Florijan.

foto: arhiva
sjever.hr/varazdinska-zupanija.hr
04.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.