Now Reading:
Đurmanec: Preko pune crte pretjecao kamion, sletio s ceste i prevrnuo se
Full Article 1 minutes read

Đurmanec: Preko pune crte pretjecao kamion, sletio s ceste i prevrnuo se

U četvrtak, 2. svibnja, na državnoj cesti D1 u Đurmancu, došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede.

Do prometne nesreće došlo je kada, 31-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, upravljajući osobnim automobilom iz smjera Gornjeg Maclja u smjeru Krapine, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju kolnika te je izlaskom iz oštrog zavoja, preko pune uzdužne crte na kolniku, započeo pretjecati teretni automobil s pridodanim priključnim vozilom kojim je upravljao 60-godišnji hrvatski državljanin.

Prilikom pretjecanja došlo je do zanošenja osobnog automobila po kolniku te je prešao na desnu prometnu traku, prilikom čega je došlo do udara prednjeg desnog dijela osobnog automobila u prednji dio lijeve bočne strane teretnog automobila, a zatim i rotacije i slijetanja van kolnika, gdje je vozilo udarilo u uzvisinu i prevrnulo se na krov.

Vozilom Hitne medicinske pomoći 31-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine prevezen je u Opću bolnicu Zabok, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozlijede.

FOTO: Ilustracija

sjever.hr 02.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.