Now Reading:
Bonsai izložbom i Blues festivalom večeras u Ludbregu počinje Flora Centrum Mundi, jedan od najvećih cvjetnih sajmova u Hrvatskoj
Full Article 2 minutes read

Bonsai izložbom i Blues festivalom večeras u Ludbregu počinje Flora Centrum Mundi, jedan od najvećih cvjetnih sajmova u Hrvatskoj

Danas počinje jedan od najvećih cvjetnih sajmova u Hrvatskoj, onaj ludbreški – Flora Centrum Mundi koji će ove godine biti upotpunjen Blues festivalom u Centru svijeta. Uz tisuće vrsta cvijeća, bonsai izložbu i dječji cvjetni korzo Ludbreg će tako postati pozornica na otvorenom.

Osim samog izložbeno-prodajnog dijela koji će se održavati od petka do nedjelje na Otoku mladosti, održavat će se i brojni popratni sadržaji, a prvi će započeti već u četvrtak. Riječ je o bonsai izložbi koja se otvara u dvorcu Batthyany u 18 sati.

Deveta izložba minijaturnog drveća ponovo će u Ludbregu predstaviti izlagače sjeverozapadne Hrvatske, uz gostovanje bonsai majstora iz Velike Britanije, Harryja Harringtona.

Izložba će biti otvorena u četvrtak od 18 do 20 sati te od petka do nedjelje od 9 do 20 sati. Ulaz je besplatan.

Kada je riječ o Blues festivalu, otvorenje je najavljeno za večeras u 19.30, u caffe baru Amadeus. Najavljeno je 30-ak koncerata koji će se održavati na pet lokacija, a na njima će nastupiti čak 25 izvođača, među kojima su Edi East Trance Blues, Sunnysiders, Tomislav Goluban, Miroslav i Gordana Evačić, Bok Blues, Ivan Kovač Kaj i mnogi drugi.

a.kučić/sjever.hr
02.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.