Now Reading:
Posađeno više od 30 stabala u volonterskoj akciji u Zagorskim Selima
Full Article 1 minutes read

Posađeno više od 30 stabala u volonterskoj akciji u Zagorskim Selima

Aktivan vikend u Zagorskim selima započeo je u subotu s volonterskom akcijom u sklopu koje je posađeno više od 30 stabala različitih vrsta voćaka na prostoru oko igrališta. Akcija se provodi u okvirima projekta „Mladi su centar“ koji je financiran od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

To je samo prvi dio volonterske akcije u koji su se uključili Općina Zagorska Sela i Športsko društvo Zagorska Sela te im se pridružio velik broj mladih. Nastavak volonterske akcije predviđen je za idući tjedan u kojem se kreće s drugim dijelom akcije betoniranjem.

Načelnica Ksenija Krivec Jurak ponosna je i sretna što su mladi u Zagorskim Selima toliko angažirani kada je riječ o ovakvim akcijama.

– Uređenje okoliša i poticanje mladih da brinu za svoju lokalnu sredinu ključni su koraci prema prosperitetu koji želimo ostaviti budućim generacijama. Mladi su naša budućnost, a u planu su još određene inicijative koje će uključivati mlade i za mlade generacije – istaknula je načelnica Krivec Jurak.

sjever.hr 29.04.2024

Input your search keywords and press Enter.