Now Reading:
Mali Bukovec: Pred nama je središnji dio programa obilježavanja Dana općine
Full Article 2 minutes read

Mali Bukovec: Pred nama je središnji dio programa obilježavanja Dana općine

Općina Mali Bukovec i ove je godine pripremila višednevni bogati program povodom obilježavanja Dana općine i blagdana svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca.

Nakon prošlotjednih događanja, najsvečaniji dio programa održat će se na sam blagdan sv. Florijana, 4. svibnja, kada će u Društvenom domu Sveti Petar u 15 sati početi svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Mali Bukovec. Od 19 sati u crkvi Svete Katarine u Malom Bukovcu služit će se sveta misa za sve preminule i živuće vatrogasce te djelatnike i dužnosnike Općine.

Program se nastavlja u nedjelju, 5. svibnja svečanom povorkom vatrogasaca povodom dana Svetog Florijana, u crkvi Svete Katarine u Malom Bukovcu. Svečana povorka počinje u 11 sati, a nakon završetka povorke, u 13 sati održati će se svečani ručak vatrogasaca u Društvenom domu Mali Bukovec.

Nedjelju kasnije, 12. svibnja, u 17 sati održati će se priredba djece iz Dječjeg vrtića “Krijesnica” povodom Majčinog dana u Društvenom domu Mali Bukovec, kao i humanitarna prodaja kolača u organizaciji članica Udruge žena Mali Bukovec.

U četvrtak 16. svibnja u 15 sati počinju sportske igre umirovljenika u centru naselja Mali Bukovec, a na istome mjestu u nedjelju 18. svibnja održati će se natjecanje u kuhanju kotlića , 5. “Kotlić” uz voditelja Kristijana Petrovića-Kikija.

Općinski načelnik Darko Marković istaknuo je kako su i ove godine pripremili bogat program, dodajući kako vjeruje da će svi pronaći ponešto za sebe.

– Pozivam sve mještane i sve zainteresirane da nam se pridruže i u nastavku proslave Dan općine i blagdan svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca – rekao je načelnik Marković.

sjever.hr
29.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.