Now Reading:
Zagrebačka županija raspisala natječaj za programe i projekte braniteljskih udruga, vrijedan 80 tisuća eura
Full Article 1 minutes read

Zagrebačka županija raspisala natječaj za programe i projekte braniteljskih udruga, vrijedan 80 tisuća eura

Zagrebačka županija raspisala je 80.000 eura vrijedan javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga proizašlih iz Domovinskog rata.

Cilj natječaja je jačanje kapaciteta udruga proizašlih iz Domovinskog rata na području Zagrebačke županije putem njihovih programa i projekata, koji se odnose na socijalno i psihološko osnaživanje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, podizanje učinkovitosti skrbi o socijalno ugroženim i teško bolesnim hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima te promicanje vrijednosti Domovinskog rata.

Financijska potpora za pojedini program i projekt može iznositi najmanje 700, a najviše 11 tisuća eura. Prijavljeni program ili projekt mora biti besplatan za korisnike kojima je namijenjen, a korisnici moraju biti stanovnici Zagrebačke županije. Također, program ili projekt mora se odnositi na prioritetne aktivnosti te mora biti jasno određeno područje provedbe i ciljana skupina korisnika, a sama provedba ne smije trajati dulje od 12 mjeseci.

Natječaj je otvoren do 24. svibnja 2024. godine, a više informacija nalazi se na internetskim stranicama Zagrebačke županije.

sjever.hr 26.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.