Now Reading:
Srpska političarka ženama: Ne budimo sebične! Neka imaju više od jedne žene! U pitanju je opstanak našeg naroda! I ja prihvaćam svaku žrtvu za naš narod!
Full Article 2 minutes read

Srpska političarka ženama: Ne budimo sebične! Neka imaju više od jedne žene! U pitanju je opstanak našeg naroda! I ja prihvaćam svaku žrtvu za naš narod!

Članica Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, Ana Grozdanović, na svom Instagramu je objavila zanimljiv status u kojem poziva žene da dopuste svojim muškarcima da imaju ljubavnice koje su im spremne rađati djecu, a za sve za spas nataliteta u Srbiji, prenosi Net.hr

Žene, ne budimo sebične. Posljedica Prvog svjetskog rata bio je manjak muškaraca i onda je bilo društveno poželjno – dozvoljeno da muškarac ima više žena. Zato bih ja predložila da mi žene ne budemo sebične, već da razmišljamo o opstanku naroda i Države, Srba, efikasnim mjerama za povećanje nataliteta. Na svaki način moramo brinuti o opstanku srpskog naroda. Kao žena prihvaćam za Srbiju svaku žrtvu – samo je dio objave koju je Grozdanović objavila na svoj profilu.

-Pozivam sve žene, buduće majke, da izaberu partnera za zdravo i prirodno potomstvo, a žene koje ne konzumiraju svoje muškarce da ne budu ljubomorne. Neka imaju više od jedne žene. U pitanju je opstanak našeg naroda. Ovaj rat ne smijemo izgubiti – moramo podnijeti potrebnu žrtvu: Što znači – da dozvolimo muškarcima da imaju više od jedne žene, ali samo pod uvjetom da im te druge žene žele rađati djecu – napisala je Grozdanović.

-Kao žena koja želi dobro svojoj državi, javno prihvaćam ovaj način rješavanja ozbiljnog problema opstanka države. Možda će ovakav zakon probuditi žene da ne ostaju s jednim djetetom, ali i one koje bi vezu bez djece, poštovanje ženama sa zdravstvenim problemima. Kao mlad političar, eto, predlažem novu modu Srbije. Stop izopačenosti, zaustavimo nestajanje Srbije! – napisala je Grozdanović.

foto: scann Instagram Ana Grozdanović

sjever.hr/net.hr 26.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.