Now Reading:
Marko Vešligaj s Kunagore iznad Pregrade kreće po mandat u EU parlamentu!!!
Full Article 1 minutes read

Marko Vešligaj s Kunagore iznad Pregrade kreće po mandat u EU parlamentu!!!

Dugogodišnji gradonačelnik Pregrade i jedan od čelnih ljudi SDP-a Krapinsko-zagorske županije Marko Vešligaj, kreće u kampanju za EU parlament. A početak je ovog ponedjeljka u 18 sati s Kunagore iznad Pregrade.

U tome će ga podržati krapinsko-zagorski župan Željko Kolar, predsjednici županijskih organizacija SDP-a koje su dale podršku kandidatu Marku Vešligaju – Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-križevačke, Primorsko-goranske, Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije. Zatim, gradonačelnici i načelnici KZŽ-a, gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj, gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić te bivši predsjednik RH Ivo Josipović.

Uz njega će na predstavljanju kandidata govoriti potpredsjednik SDP-a i predsjednik SDP Krapinsko- zagorske županije Siniša Hajdaš Dončić te domaćin, predsjednik SDP-a Pregrade Krunoslav Kučiš.

Podsjetimo, prije nekoliko dana SDP je predao koalicijsku listu za izbore za Europski parlament na kojoj se na 4. mjestu nalazi gradonačelnik Pregrade, bivši saborski zastupnik te predstavnik Hrvatske u Europskom odboru regija, Marko Vešligaj.

Nakon predstavljanja svakako ostanite s nama na druženju uz jedan od najljepših pogleda u Zagorju – pozvao je kandidat za EU parlament Marko Vešligaj.

sjever.hr 26.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.