Now Reading:
Dječji vrtić Tratinčica iz Varaždinskih Toplica uz pjesmu, ples i torte proslavio rođendan
Full Article 1 minutes read

Dječji vrtić Tratinčica iz Varaždinskih Toplica uz pjesmu, ples i torte proslavio rođendan

U Dječjem vrtiću Tratinčica nikada ne nedostaje smijeha i veselja, no ovih je dana tamo bilo posebno veselo i raspjevano.

Naime, u srijedu je proslavljen Dan vrtića, rođendan Tratinčice. Iako je prvotno za proslavu bio planiran piknik, u planovima ih je omela kiša, no to nije spriječilo djecu i zaposlenike da svečano proslave Dan vrtića.

Uz balone, ples, pjesmu i dobro raspoloženje, u goste je stigla i gradonačelnica Dragica Ratković, koja je malenima, kao i svake godine, darovala dvije velike torte.

U veseloj atmosferi otpjevana je vrtićka himna i ostale prigodne rođendanske pjesme, a nastup su održali i mali folkloraši. Proslava je trajala sve do ručka, a nastavljena je u odgojnim skupinama nespavača.

– Čestitam našem dječjem vrtiću na njegovom danu. Drago mi je vidjeti mnogo nasmiješenih i veselih lica, a bilo je i puno pjesme i plesa. Grad veliku pažnju posvećuje našim najmlađim stanovnicima zbog čega smo i krenuli u projekt izgradnje novog dječjeg vrtića. Želimo našim malcima pružiti kvalitetnu i adekvatnu skrb i najbolje moguće uvjete za rast, odgoj i obrazovanje – poručila je gradonačelnica Ratković.

sjever.hr

26.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.