Now Reading:
Dvije “madamice” vodile prostituciju u Zagrebu, za sat vremena naplaćivale 160 eura
Full Article 2 minutes read

Dvije “madamice” vodile prostituciju u Zagrebu, za sat vremena naplaćivale 160 eura

Općinsko kazneno državno odvjetništvo u Zagrebu je 23. travnja ove godine podiglo optužnicu protiv dvije sestre, Zagrepčanke (33 i 28) zbog zarade i poticanja drugih na pružanje spolnih usluga, organizacije i oglašavanje prostitucije, piše 24.sata.

U optužnici stoji da su okrivljenice zajedno, preko Plavog oglasnika, stupile u kontakt djevojkama s kojima su se dogovorile da će im pronalaziti klijente.

One su trebale pružati spolne usluge uz naplatu i zatim okrivljenicama predavati dio zarađenog iznosa. Kako piše 24.sata, objavile su više oglasa kojima su oglašavale pružanje spolnih usluga djevojaka, nakon čega su se osobno javljale na oglašene brojeve telefona i zainteresiranim muškarcima nudile spolne usluge po unaprijed dogovorenoj cijeni, nakon čega su ih slale u poslovno stambeni objekt na Zagrebačkoj aveniji i druge adrese gdje su unajmljivale stanove.

Djevojke su spolnu uslugu pružile najmanje 245 puta, od toga je polovica iznosa pripala okrivljenicama te su one zaradile najmanje 30 tisuća eura.

Spolne usluge su oglašavale pod naslovima kao što su ‘Plava bomba 35 g.’, ‘Atraktivna plavuša 35 g.’, ‘Mazna37’, ‘Vatrena plavuša, grudi 4’, ‘Plavuša milf’ i slično.

Cijene su varirale od 53,09 eura do 79,63 eura za pola sata te od 106,17 eura do 159,27 eura za sat vremena. Svjedokinje su u iskazima objašnjavale kako se radilo o oglasima za masažu i masarke te da su pružale masaže s ručnim završetkom ili oralne usluge, a bilo je i klasičnih seksualnih odnosa. Masaže su nazivale “happy end” i “body to body”.

Kako piše 24.sata ,neki muškarci bili su razočarani uslugom kada je ispalo da djevojke nisu onakve kakvima su se predstavljale i opisale.

sjever.hr/24.sata

25.04.2024

Input your search keywords and press Enter.