Now Reading:
BEDEKOVČINA: Objavljen natječaj za Susret riječi 2024.!
Full Article 1 minutes read

BEDEKOVČINA: Objavljen natječaj za Susret riječi 2024.!

Općina Bedekovčina raspisala je natječaj za Susret riječi 2024. godine. Pozivaju se svi autori na slanje svojih dosad neobjavljenih pjesničkih i/ili proznih radova koji mogu biti na sva tri narječja (štokavski, kajkavski i čakavski).

Natječaj je raspisan i za sastavak za autore mlađe od 19 godina na temu Živjeti u skladu s prirodom / Moj odnos s prirodom danas. Tekstovi će se ocjenjivati u dvije kategorije: učenici osnovnih škola i učenici srednjih škola.

Radovi se sukladno uputama Natječaja dostavljaju na e-mail susretrijeci@gmail.com ili na adresu Općinska knjižnica Bedekovčina, Trg Ante Starčevića 3, 49221 Bedekovčina najkasnije do 15. lipnja 2024. godine.

Najuspješniji radovi po izboru stručnog povjerenstva bit će javno izvedeni na završnoj svečanosti Susret riječi u rujnu u Bedekovčini, a prošireni izbor odabranih radova bit će tiskan u prigodnom zborniku. Za najbolja tri pjesnička/prozna rada kao i za najbolja tri sastavka osnovnoškolaca i tri najbolja sastavka srednjoškolaca organizator osigurava novčane nagrade.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama Općine Bedekovčina, www.bedekovcina.hr 

foto:arhiva

sjever.hr 23.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.