Now Reading:
Tražite posao? Evo koja radna mjesta su slobodna na sjeveru Hrvatske
Full Article 9 minutes read

Tražite posao? Evo koja radna mjesta su slobodna na sjeveru Hrvatske

Započnite svoju potragu za poslom s najnovijim ponudama na posao.hr! Ovaj tjedan donosi 10 odabranih radnih mjesta koje vrijedi istražiti u tri županije.

Krapinsko-zagorska županija

KERAMIX d.o.o. za traži Vozača kombija (m/ž) u Krapini. Posao je u punom radnom vremenu, s potrebnom srednjom školom i minimalno godinu dana radnog iskustva. Zaposleniku će biti osiguran prijevoz u potpunosti. Prijavite se putem linka do 2.5.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

ELKOP PROJEKT zapošljava Elektroinstalatere (m/ž) u Pregradi. Posao je u punom radnom vremenu, a potrebna je završena osnovna škola ili srednja škola. Iskustvo nije presudno, ali se cijeni. Poslovi se pretežno obavljaju u Krapinsko-zagorskoj županiji, Zagrebačkoj županiji i gradu Zagrebu. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

Hering d.d. traži Stručnjaka zaštite na radu II. stupnja (m/ž) za rad u Hrvatskoj. Posao obuhvaća poslove Stručnjaka zaštite na radu II. stupnja. Nude se redovita i stimulativna primanja, prijevoz, topli obrok te mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja. Potrebno je imati VSS u tehničkom smjeru, 2 godine radnog iskustva iz područja Zaštite na radu te položen stručni ispit za stručnjaka zaštite na radu II. stupnja. Prijavite se putem linka do 15.4.2024.

KTC d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zaboku. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, mogućnost profesionalnog napredovanja, podršku kolega te redovita radna primanja. Prijave su otvorene putem linka do 2.5.2024. za poziciju Radnika na delikatesi (m/ž), a za ostale pozicije do 30.4.2024.

Kovinotokar Ivan Vlašić traži Operatera (m/ž) na stroju za obradu radilica u Velikom Trgovišću, Krapinsko-zagorska županija. Posao obuhvaća strojnu obradu elemenata strojeva. Minimalna stručna sprema je srednja škola, a potrebno je jednogodišnje radno iskustvo i poznavanje tehnologije strojne obrade metala. Nudi se stalni radni odnos s plaćom od 1 800 € do 2 000 € neto. Posebne pogodnosti uključuju besplatan smještaj, plaćen obrok i pokrivene putne troškove. Prijavite se putem linka do 25.4.2024.

Adecco za svojeg klijenta Tvrtka Lugera Talent Solutions traži Sezonsko pojačanje (m/ž) za održavanje Autoceste Zagreb – Macelj (A2) u Krapini. Traže vozača/vozačicu cestara za poslove kao što su košnja trave, čišćenje te povremeni prijevoz. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. prijavite se putem linka do 25.4.2024.

Obrt RONDO traži Konobara (m/ž) za posluživanje gostiju u kafiću. Posao je puno radno vrijeme, a radno iskustvo, iako poželjno, nije uvjet. Nudi se stalno zaposlenje. Prijavite se putem linka do 13.5.2024.

CARPONA FOOD d.o.o. iz Krapine traži Prehrambenog tehničara/tehničarku (m/ž) za planiranje i optimizaciju procesa proizvodnje. Posao uključuje organizaciju, koordinaciju, i upravljanje dnevnim proizvodnim operacijama te osiguravanje produktivnosti. Kandidati trebaju imati VSS/VŠS odgovarajućeg smjera, komunikacijske i organizacijske vještine, te poznavanje engleskog jezika i MS Office alata. Prijavite se putem linka do 16.5.2024.

Osnovna škola “Ljudevit Gaj” Mihovljan traži Stručnog suradnika knjižničara (m/ž) na pola radnog vremena. Potrebna je odgovarajuća razina obrazovanja i poznavanje hrvatskog jezika. Prijavite se putem linka do 24.4.2024.

Međimurska županija

Electus DGS d.o.o. traži Tehničara za telekomunikacije (m/ž) za rad na različitim lokacijama diljem Hrvatske. Posao uključuje instalaciju, puštanje u rad i održavanje telekomunikacijske opreme kod korisnika, rješavanje problema na terenu te savjetovanje korisnika. Nudi se stalni radni odnos ili rad na određeno vrijeme, službeno vozilo, oprema za rad, bonuse na plaću te mogućnost razvoja karijere. Prijavite se putem linka do 12.5.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj, ali većinom u Čakovcu. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, osiguran smještaj, naknadu za prijevoz i prehranu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 10.5. za pozicije u Čakovcu, a za poziciju Tehničara za telekomunikacije (m/ž) do 22.4.

KAVANA “ORIJENT” VL. MAJDA KOCEN traži Pomoćnog kuhara (m/ž) za rad u Štrigovi, Međimurska županija. Posao obuhvaća različite zadatke u kuhinji potrebne za pripremu jela. Nije potrebno radno iskustvo, a nudi se stalni radni odnos s mogućnošću zapošljavanja umirovljenika. Prijevoz je osiguran u cijelosti. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

B.t.c. d.o.o. traži Radnika u proizvodnji pametnih sefova (m/ž) za rad u Nedelišću. Posao uključuje sastavljanje sefova prema specifikacijama, održavanje zaliha na skladištu te komunikaciju s dobavljačima radi nabave materijala. Traži se osoba s poznavanjem rada na računalu, komunikativna, odgovorna i temeljita u obavljanju poslova, spremna na učenje novih vještina i terenski rad. Prijavite se putem linka do 23.4.2024.

KTC d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Čakovcu ili u Murskom Središću. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, mogućnost profesionalnog napredovanja, podršku kolega te redovita radna primanja. Prijave su otvorene putem linka.

METAL DEKOR d.o.o. traži 2 Sačmarista – pomoćne Bravare (m/ž) za rad u Ivanovcu, Međimurska županija. Potrebno je minimalno 6 mjeseci radnog iskustva i osnovno ili srednjoškolsko obrazovanje. Nudi se zaposlenje na neodređeno u punom radnom vremenu. Smještaj nije osiguran, ali se plaća prijevoz. Prijavite se putem linka 31.5.2024.

PERUTNINA PTUJ – PIPO d.o.o. traži Kontrolora kvalitete (m/ž) za rad u Čakovcu, Međimurska županija. Potrebna je srednja škola četverogodišnjeg smjera, ali radno iskustvo nije važno. Nudi se zaposlenje na neodređeno u punom radnom vremenu. Smještaj nije osiguran, ali se plaća prijevoz. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

CWS d.o.o. tekstilservis traži Skladišnog radnika (m/ž) za rad u Čakovcu, Međimurska županija. Potrebna je završena osnovna škola ili srednja škola te vozačka dozvola kategorije B. Radno iskustvo nije bitno. Nudi se zaposlenje na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu. Smještaj nije osiguran, ali se plaća prijevoz. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

KRALJEVSKE SLASTICE d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u Donjem Kraljevcu, Međimurska županija. Potrebna je srednja škola ili viša ili prvostupanjska škola. Radno iskustvo nije bitno. Nudi se zaposlenje na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu. Smještaj nije osiguran, ali se plaća prijevoz. Radno vrijeme pekare je od 05:00 do 19:00 sati u dvije smjene. Neto plaća iznosi 900,00 eura. Prijavite se putem linka do 5.5.2024.

Varaždinska županija

Knauf Insulation d.o.o. traži Proizvodno – transportnog radnika (m/ž) za rad u Novom Marofu. Glavni zadaci uključuju slaganje, pakiranje, etiketiranje i kontrolu gotovih proizvoda, kao i rad s dizalicom i pripremu poluproizvoda. Traži se kandidat sa srednjom stručnom spremom i poželjnim radnim iskustvom na sličnim poslovima, te proaktivnošću, prilagodljivošću i otvorenošću za učenje. Prijavite se putem linka do 29.4.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

OPREMA-PIT traži Montera centralnog grijanja i/ili vodovoda za rad u Ludbregu. Posao obuhvaća samostalno izvođenje centralnog grijanja i strojarskih instalacija u stambenim i poslovnim objektima, popravak i saniranje instalacija, montažu i ugradnju sanitarija te polaganje vodovodnih i odvodnih cijevi. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

Workforce Ljudski Potencijali traže Tehničara za telekomunikacije (m/ž) na nekoliko područja u Hrvatskoj. Posao obuhvaća osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme, instalaciju, puštanje u rad i održavanje telekomunikacijske mreže. Traže se iskustvo na sličnim poslovima, vozačka dozvola B kategorije i napredno poznavanje rada na računalu. Prijavite se putem linka do 22.4.2024.

Dino export d.o.o. traži Radnika u proizvodnji za Varaždin. Posao uključuje izvođenje različitih poslova u proizvodnom procesu, rad na strojevima, kontrolu kvalitete i pakiranje proizvoda te druge zadatke. Nudi se zaposlenje na određeno vrijeme s mogućnošću trajnog zaposlenja, rad u dvije smjene, stimulacije kroz sustav nagrađivanja te mogućnost razvoja karijere. Prijavite se putem linka do 19.4.2024.

OBO Bettermann d.o.o. traži Skladištara (m/ž) za rad u Trnovcu Bartolovečkom. Glavne odgovornosti uključuju zaprimanje, komisioniranje i izdavanje robe te vođenje evidencije povratne ambalaže u jednoj smjeni. Nude se stimulativna i sigurna primanja, slobodni vikendi i blagdani, dodatne edukacije te timski rad i ugodna radna atmosfera. Prijavite se putem linka do 2.5.2024.

Hervis d.o.o. traži Prodavača/Specijalista za biciklizam (m/ž) u Varaždinu. Traže se strastveni sportaši s iskustvom u biciklizmu, spremni za savjetovanje i prodaju te timski rad. Nude se brojne pogodnosti i mogućnost razvoja. Prijavite se putem linka do 18.5.2024.

Globalna hrana d.o.o. traži Radnika u restoranu (m/ž) i Studenta (m/ž) za rad u svojim restoranima. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Posao obuhvaća pripremu hrane, posluživanje gostima i osnovno čišćenje. Satnice su od 5,45 do 8,48 €, ovisno o lokaciji, a nudi se i plaćeni liječnički pregled, osigurana uniforma te mogućnost osobnog rasta i razvoja. Prijave su otvorene putem linka do 5.5.2024.

Manpower zapošljava na dvije pozicije (m/ž). Mjesto rada je u Ludbregu. Poslodavac nudi naknadu za topli obrok, mogućnost smještaja, povećanje plaće tokom godine te ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 7.5.2024.

FANON d.o.o. u Petrijancu traži Mehaničara (m/ž) za sudjelovanje u održavanju proizvodnog pogona i proizvodnih linija. Posao uključuje popravak i montažu mehaničkih dijelova strojeva te sudjelovanje u poslovima sklapanja i montaže silosa. Potrebno je minimalno srednjoškolsko obrazovanje u struci te minimalno 1 godina iskustva. Prijavite se putem linka do 16.5.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

sjever.hr/posao.hr 20.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.