Now Reading:
U Varaždinu otvoren 10. Gospodarski sajam koji će trajati dva dana
Full Article 2 minutes read

U Varaždinu otvoren 10. Gospodarski sajam koji će trajati dva dana

U Varaždinu, na Kapucinskom trgu, u petak je otvoren 10. Gospodarski sajam pod pokroviteljstvom Grada Varaždina. Na otvorenju su izlagače i goste pozdravili Nenad Kumrić, organizator i direktor tvrtke Tim marketing, zatim u ime glavnog pokrovitelja Lovro Lukavečki, predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina te Predrag Štromar, izaslanik župana i zastupnik u Hrvatskom saboru.

– Prenosim vam pozdrave i riječi podrške gradonačelnika Bosilja i zamjenika Markovića. Drago mi je da je ovo već deseti jubilarni sajam što također pokazuje koliko je sjever Hrvatske privržen gospodarstvenicima i poduzetnicima te koliko nam je važno da se ovakva ideja i manifestacija održavaju u kontinuitetu deset godina. To je odlična platforma za predstavljanje proizvoda. Kao Grad Varaždin nastavim ćemo podržavati i dalje tu manifestaciju – rekao je Lukavečki.

– Danas biti poduzetnik, preuzeti rizik je velika hrabrost jer treba osigurati i plaće, porez i doprinose za sebe i svoje radnike. Zato zahvaljujem svima koji su došli ovdje i prezentiraju proizvode te se nadam da će se ti korisni proizvodi kupovati – rekao je Štromar kao izaslanik župana, čestitajući i organizatorima na upornosti kojom pripremaju ovaj sajam već deset godina.

Gospodarski sajam Varaždin, održat će se u petak 19. i u subotu 20. travnja 2024. na Kapucinskom trgu, a uz izlagačke aktivnosti i stručno popratne programe nudit će cjelodnevni zabavno glazbeni program na velikoj otvorenoj pozornici. Nastupit će plesni klubovi, KUD-ovi, Društvo naša djeca, glazbene skupine, razni pjevači i mnogi drugi.

Za vrijeme dvodnevne manifestacije, na sajmu se predstavljaju županije, gradovi, općine, brojni obrtnici, poduzetnici, udruženja obrtnika, turističke zajednice, OPG-ovi, vinari, razne udruge, proizvodi domaće radinosti. Uz sajamsku izložbu i prezentacije, organizirana je prodaja i degustacije, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika.

Na GSV-u 2024. svoje izlagače predstavit će Vukovarsko Srijemska, Osječko Baranjska, Koprivničko Križevačka, Krapinsko Zagorska i Međimurska županija, nadalje gradovi Ivanec, Lepoglava, Novi Marof, općine Bednja, Nedelišće, Visoko, Sračinec, Klenovnik i LAG Sjeverozapad te Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije.

Sajam će biti otvoren za posjetitelje u petak do 22 sata i u subotu od 8 do 16 sati.

sjever.hr

19.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.