Now Reading:
Bosilj nakon izbora poručio da su u SDP-u potrebne promjene, pa najavio i svoju kandidaturu na unutarstranačkim izborima
Full Article 2 minutes read

Bosilj nakon izbora poručio da su u SDP-u potrebne promjene, pa najavio i svoju kandidaturu na unutarstranačkim izborima

Rezultate parlamentarnih izbora održanih u srijedu komentirao je gradonačelnik Grada Varaždina, Neven Bosilj, koji je ujedno prvi SDP-ovac koji govori da SDP treba promjene, piše N1.

– U vrhu stranke i na pozicijama nositelja listi gledali smo ljude koji su već deset do petnaest godina na tim pozicijama. Toliko dugo nema nikakvih ozbiljnijih promjena i stranici i krajnje je vrijeme da se to mijenja. U svim krajevima Hrvatske SDP ima dobrih i uspješnih ljudi koji trebaju doći na vodeće pozicije u stranci – rekao je Bosilj pa pritom najavio da će se i sam kandidirati na unutarstranačkim izborima.

Podsjetimo, Bosilj nije bio na listi za III. izbornu jedinicu jer nije htio dati mandat Reformistima, navodeći kako je siguran da bi SDP u III. izbrornoj jedinici dobio mandat više da je on bio na listi.

Ujedno je naveo kako nije zadovoljan rezultatom SDP-a, no da su oni u skladu s onim što su predviđale i ankete.

– Nadao sam se da će veća izlaznost smanjiti razliku između nas i HDZ-a, ali se to nije dogodilo – rekao je Bosilj i osvrnuo se na Milanovića pa kazao kako je SDP mijenjao generala mjesec dana prije bitke, a to ne ide.

Osvrnuo se i na to da su SDP-u nužne promjene koje se trebaju bazirati na rezultatima koje članovi stranke ostvaruju na izborima.

sjever.hr/N1

18.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.