Now Reading:
Sobočka mažoret večer u režiji mažoretkinja Male Subotice
Full Article 2 minutes read

Sobočka mažoret večer u režiji mažoretkinja Male Subotice

Mažoretkinje Male Subotice organizirale su u subotu, 6. travnja manifestaciju Sobočka mažoret večer kojom su zajedno s mažoret prijateljicama iz cijelog Međimurja proslavile svoj 6. rođendan. 

Program je započeo zajedničkom koreografijom više od 150 mažoretkinja koju su predvodili domaćini, Mažoretkinje Male Subotice, a pridružile su im se mažoretkinje iz Čakovca, Gornjeg Mihaljevca, Kotoribe, Murskog Središća, Nedelišća, Selnice i Strahoninca uz neizostavnu pratnju  Puhačkog orkestra općine Mala Subotica. 

Mažoretkinje Male Subotice predstavile su se sa svojim dječjim sastavom koji trenira Ema Višnjić, kadetkinjama čija je trenerica Berta Bregović te najstarijim juniorkama koje vodi Ivana Hajdinjak. Nastupala je također juniorka Ana Višnjić sa svojom solo točkom te Vita Hatlak i Julija Juras sa duo točkom koje pripremaju za nadolazeće Državno prvenstvo mažoretkinja u Toplicama Sveti Martin. Već tradicionalno su dodijeljene medalje i zahvalnice za mažoretkinje koje su dio ekipe u plavom već punih 5 godina, a ove godine zahvalu su primile juniorke Lorena Hrastić i Lana Kreslin.

Program je održan uz financijsku pomoć Općine Mala Subotica koja kontinuirano prati i podržava rad mažoretkinja što je naglasio i načelnik općine Valentino Škvorc na samom početku programa. Uz načelnika, prisutne je pozdravila i Marina Držanić, predsjednica KUU Zvon u okviru koje mažoretkinje djeluju kao najmlađa sekcija. 

Mažoretkinje Male Subotice su ovim koncertom otvorile sezonu nastupa, a najvažniji nastup za njih bit će na državnom prvenstvu koje se ove godine održava u Međimurju od 3. do 5. svibnja. 

FOTO: Goran Kovačić 

sjever.hr/opcina-mala-subotica.hr 16.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.