Now Reading:
Modernizacija nerazvrstanih cesta u općini Bednja: Potpisan novi ugovor o radovima, vrijedan gotovo 122 tisuće eura
Full Article 1 minutes read

Modernizacija nerazvrstanih cesta u općini Bednja: Potpisan novi ugovor o radovima, vrijedan gotovo 122 tisuće eura

U općini Bednja radi se punom parom na modernizaciji nerazvrstanih cesta. Naime, općinski načelnik Damir Poljak u ponedjeljak je s izvođačem radova potpisao ugovor za još jednu vrijednu investiciju kojom će se poboljšati prometna infrastruktura i tako nastaviti uspješan niz provođenja projekata modernizacije i sanacije nerazvrstanih cesta.

Potpisan je tako ugovor o izvođenju radova u okviru projekta „Modernizacija nerazvrstanih cesta na području Općine Bednja: Zimeti, Brežani-Vrbanići, Odvojak Monterići, Brezova Gora-Perneki, Štruklji-Pavlinići, Hojski-Perneki, Brlići-Vukovski”.

Ugovorena vrijednost radova iznosi 121.869,38 eura s PDV-om, a zadovoljstvo uspostavljenom suradnjom izrazio je načelnik Damir Poljak.

– U sanaciju i obnovu nerazvrstanih cesta u posljednjih gotovo šest godina uložena su značajna sredstva, što je jasan pokazatelj da se Općina Bednja kontinuirano zalaže za razvoj ovoga kraja na dobrobit unapređenja kvalitete života svojih stanovnika – istaknuo je načelnik Poljak, dodavši da kvalitetna prometna infrastruktura, osim što doprinosi sigurnosti mještana, također stvara bolje uvjete za poslovanje jer privlači investitore, potiče lokalno gospodarstvo i samim time otvara nova radna mjesta.

– I nadalje ćemo ulagati u modernizaciju prometne infrastrukture te na taj način jačati našu zajednicu – zaključio je Poljak.

sjever.hr
16.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.