Now Reading:
HNS: Glas za Predraga Štromara je siguran glas za Sjever!
Full Article 2 minutes read

HNS: Glas za Predraga Štromara je siguran glas za Sjever!

S ponosom se osvrćemo na protekle 4 godine, tijekom kojih smo, kao stranka, bili predvodnici u ostvarivanju projekata od iznimne važnosti za naš Sjever, poput rješavanja problema bala smeća, osiguravanja dodatnih sredstava za projekt Arboretuma Opeka, kao i sredstava za sanaciju klizišta, fiskalnu održivost vrtića i cestogradnju.

Danas, s još većim žarom, nastavljamo graditi na tom temelju, usmjeravajući naše resurse i energiju na:

  1. Uvođenje 36-stanog radnog tjedna i „mini job-a“
  2. Stimuliranje poduzetnika smanjenjem stope poreza na dobit isplatom veće prosječne neto plaće zaposlenicima
  3. Priuštivo stanovanje za mlade (gradnja stanova POS modelom za kupnju i najam, POS kreditiranjem za izgradnju obiteljskih kuća i smanjenjem stope PDV-a za gradnju i renoviranje te kupnju prve nekretnine na 10%)
  4. Isplatu 13. mirovine za sve umirovljenike zajedno sa isplatom posljednje mirovine u godini, te obročna isplata 14. mirovine uoči Uskrsa i početkom srpnja
  5. Ponovnu uspostavu legislativnog okvira za legalizaciju nezakonito izgrađenih građevina

Vrijeme je kad svi obećavaju i nude najbolja rješenja, a prevladavaju oni koji nikada ništa nisu odradili za zajednicu (za susjedstvo), ali znaju kako bi zastupali narod u Saboru. Sjever je oduvijek bio gospodarski najrazvijeniji dio Hrvatske, a ljudi marljivi, samozatajni i radišni.

Predrag Štromar jedna je od rijetkih osoba koja je u proteklih 20-tak godina sudjelovala ili pokretala sve bitne projekte našeg razvoja i zato izađite na izbore i glasajte za Štromara, jer time dajete glas za daljnji razvoj svojih općina, naših županija i našeg Sjevera! Povedite svoju obitelj, susjede i prijatelje, jer samo zajedno možemo osigurati da naš Sjever nastavi rasti i razvijati se. Vaš glas za Predraga Štromara je siguran Glas za Sjever. Zaokružimo na listi broj 6 kandidata broj 4 i nastavimo graditi bolju budućnost zajedno!

sjever.hr 15.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.