Now Reading:
Jučer je održan prvi dan wine & walk festivala Zagreb Underground. Evo o čemu Zagreb bruji…
Full Article 2 minutes read

Jučer je održan prvi dan wine & walk festivala Zagreb Underground. Evo o čemu Zagreb bruji…

Ovoga vikenda, do 12. do 14. travnja, u tunelu Grić u Zagrebu održava se prvi gastro-enološki Wine&Walk festival pod zemljom Zagreb Underground.

Prilika je to za sljubljivanje na jednom mjestu više od 200 hrvatskih vina i delicija domaćih OPG-ova, u tunelu dugačkom 350 metara, koji će ovom prilikom postati najveća podzemna vinarija u Hrvatskoj.

Organizatori su tim povodom pripremili bogat program koji predvodi Discko Magic Band koji će zagrebačko podzemlje ispunio glazbom Abbe, Boney M-a, Chic-a, Kool and the Gang, Donne Summer, Hot Chocolate, Micheal Jacksona, Village People i mnogi drugih.

Inače, cijeli tunel Grič bit će podijeljen na četiri hrvatske vinske regije plus Hercegovina, a posjetitelji imaju priliku degustirati bogatu paletu bijelih, crvenih i ružičastih vina, ali će tu biti i vrhunskih pjenušaca, domaćih rakija i likera… Osim vina, svoju ponudu za degustaciju su pripremili proizvođači domaćih OPG-ova, pa će se na njihovim štandovima moći degustirati domaće slavonske i dalmatinske kobasice, pršut, čvarci, kulen, maslinova ulja, pčelarski proizvodi, salate od tune i inćuna, sirevi itd.

Festival traje još u subotu i nedjelju, a ulaznice možete kupiti u sustavu Eventim po cijenama od 30 eura, za termine od 15 do 17 sati i 35 eura za termine od 17.30 do 19.30 sati. Ulaznice se mogu kupiti na dane održavanja festivala, od 14:30 na ulazu u tunel iz Mesničke ulice, po 30 ili 35 eura.

Uz svaku ulaznicu posjetitelji će dobiti i originalnu ZAGREB UNDERGROUND čašu i mini katalog za lakše snalaženje u ponudi i zabavi. Degustacije su uključene u cijenu ulaznice.

Kako je bilo na prvom danu festivala možete pogledati u fotogaleriji Mateja Marjanovića iz Adria.fun

foto – Matej Marjanović

sjever.hr

13.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.