Now Reading:
Ovog vikenda počinju brojna događanja povodom Dana općine Stubičke Toplice
Full Article 2 minutes read

Ovog vikenda počinju brojna događanja povodom Dana općine Stubičke Toplice

Vikend koji je pred nama donosi brojna događanja povodom Dana općine Stubičke Toplice.

Tako će se u subotu i nedjelju na brdu Kamenjak održati Disc golf turnir – Stonehill open 2024. Otvorenje je u subotu u 9 sati, dok će proglašenje najboljih biti u nedjelju u 14 sati.

U nedjelju, 21. travnja održat će se Kup općine Stubičke Toplice u lovu ribe udicom na plovak, a u utorak, 23. travnja u općinskoj knjižnici će biti izvedena predstava Šuma Striborova, Teatra Mjesec, dok će u četvrtak, 25. travnja biti zanimljivo putopisno predavanje Meksiko, Patricije Lacković. Oba događanja počinju u 18 sati. 

U petak, 26. travnja će se u Sali hotela Matija Gubec u 13 sati održati svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Stubičke Toplice. U subotu, 27. travnja, bit će svečana primopredaja vatrogasnog vozila DVD-u Pila.

U nedjelju, 28. travnja održat će se 5. Taekwondo turnir „Stubičke Toplice 2024.“ U srijedu, 1. svibnja u 11 sati će biti svečana sveta misa u župnoj crkvi sv. Josipa, uz blagdan Josipa radnika i proslavu 30 godina župe. Nakon završetka mise za sve je organizirano druženje uz grah sa kobasicama koji će pripremiti UVSPDR „Baruni“.

Obilježavanje Dana općine završava 12. svibnja, 2. Međunarodnom biciklističkom utrkom Granfondo Roonda Stubaki. Start utrke bit će u 10,45 sati u Parku Maksimilijana Vrhovca.

FOTO: Arhiva

sjever.hr 10.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.