Now Reading:
U Donju Stubicu preko EU fondova, Fonda solidarnosti i nacionalne razine ulaže se na desetke milijuna eura
Full Article 2 minutes read

U Donju Stubicu preko EU fondova, Fonda solidarnosti i nacionalne razine ulaže se na desetke milijuna eura

Kandidati s liste HDZ-HNS-HSLS-HSU-HDS za III. izbornu jedinicu s područja Krapinsko-zagorske županije u subotu su se družili i predstavili program pobjedničke liste simpatizerima stranke i biračima u Donjoj Stubici.

Saborski zastupnik, predsjednik HDZ-a Krapinsko-zagorske županije i 2. na listi, Zoran Gregurović, podsjetio je na brojne projekte koji su realizirani ili se provode uz pomoć EU fondova, Fonda solidarnosti odnosno preko mjera i programa Vlade RH-a i resornih ministarstava.

-Jedan od najvećih projekata koji se realizira kroz navedene mjere je zasigurno obnova dvorca Stubički Golubovec za što je s nacionalne razine osigurano više od 9 milijuna eura. Naravno da moram istaknuti i obnovu javnih i privatnih objekata koji su stradali u potresu. Sve to samo je dio projekata odnosno investicija koje se mjere u milijunima eura budući je na području Donje Stubice obnovljeno desetak prometnica – naveo je Gregurović te je naveo i obnovu stare zgrade Caritasa, unutrašnjosti Fellerove zgrade, Pučkog otvorenog učilišta i crkve Presvetog Trojstva. Riječ je dodatnim projektima gdje se iznosi mjere u milijunima eura.

Najavio je da će stubički kraj i dalje biti u fokusu Vlade RH-a i da će taj kraj u zastupnicima HDZ-a u Hrvatskom saboru i u njemu osobno imati svoj glas u Zagrebu.

Uz Gregurovića u Donjoj Stubici su bili kandidati Žarko Tušek i Zdravko Tušek.

sjever.hr
08.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.