Now Reading:
Ministar objavio detalje ubojstva malene Danke, ubojice prebacuju krivicu jedan na drugoga
Full Article 2 minutes read

Ministar objavio detalje ubojstva malene Danke, ubojice prebacuju krivicu jedan na drugoga

Dvogodišnja Danka Ilić iz Bora u Srbiji je ubijena, objavio je jutros srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić, a ministar unutarnjih poslova Bratislav Gašić upravo objavljuje detalje stravičnog slučaja.

Obojica osumnjičenih su detaljno opisali zločin i uhićeni su, objavio je Index.

Gašić je rekao da je Dankina majka došla kući u Banjsko polje s djecom u 13:10 sati te da su se djeca igrala u dvorištu, a majka ih je fotografirala.

Posljednju fotografiju djece mužu poslala je u 13:22. Potom joj je sin tražio vodu, koja je bila u vozilu udaljenom nekoliko metara.

-Dok je uzimala vodu shvatila je da Danke nema. U 13:41 je pozvala muža, koji je došao u 13:55 sati. Potom u 13:45 je pozvala policiju, koja je stigla u 13:59 i odmah krenula u potragu – rekao je ministar Gašić.

-Zaustavili su se, rekli su zbog potrebe za toaletom – kaže. Kad su krenuli, ubrzo su pregazili malenu Danku.

-Udarili su djevojčicu. Osumnjičeni je upravljao vozilom, a suvozač je njeno tijelo koje je bilo u besvjesnom stanju prebacio u stražnji dio vozila – rekao je Gašić.

U 13:57 zaustavio ih je otac i pitao jesu li vidjeli djevojčicu, odgovorili su da nisu, a potom su otišli na deponij.

-Prilikom dolaska na deponiju, S.J. je uzeo tijelo i bacio na deponiju gdje je bilo smeće. Nakon toga su se vratili u firmu. S.J. je po pozivu otišao do Banjskog polja da bi tražio djevojčicu – rekao je ministar, a prenosi Index.

-O hladnokrvnosti svjedoči da je jedan od osumnjičenih na poziv direktora istog dana išao u Banjsko polje tražiti djevojčicu – kaže.

-Odveli su nas na mjesto na depomiji gdje su ostavili tijelo, ali imamo informaciju da se jedan od njih vratio i prebacio tijelo na drugu lokaciju. Ne možemo im vjerovati jer prebacuju krivicu jedan na drugog – rekao je ministar.

sjever.hr/index.hr
04.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.