Now Reading:
Dani općine Mali Bukovec: Dođite na predavanje „Tajne uspjeha Hrvatske nogometne reprezentacije!”
Full Article 1 minutes read

Dani općine Mali Bukovec: Dođite na predavanje „Tajne uspjeha Hrvatske nogometne reprezentacije!”

Team menadžerica Hrvatske nogometne reprezentacije Iva Olivari i glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza Tomislav Pacak, povodom proslave Dana Općine Mali Bukovec dolaze u Društveni dom Sveti Petar.

Dvojac je to koji godinama prati Hrvatsku nogometnu reprezentaciju na svim njezinim velikim podvizima i osigurava da sve ono izvan terena, navijačima često nevidljivo, teče besprijekorno.

Nakon osvajanja tri velike medalje u samo nekoliko godina – srebra i bronce na Svjetskim prvenstvima 2018. i 2022. te srebrne medalje u Ligi nacija 2023. godine, pod vodstvom Zlatka Dalića Hrvatska je prošli tjedan osvojila i ACUD CUP.

Dok su navijači stvarali atmosferu na tribinama, slavili pred TV prijemnicima kod prijatelja ili kod kuće, Iva Olivari i Tomislav Pacak bili su dio zbivanja u samom njegovom centru. Oni znaju što znači da je HNS #obitelj, koliko se naporan rad na kraju isplati i kako svatko u timu ima svoje mjesto. Sada svim nude jedinstvenu priliku da sve to saznaju iz prve ruke.

Predavanje pod nazivom „Tajne uspjeha Hrvatske nogometne reprezentacije” održat će u petak, 26. travnja 2024. u 18 sati, u Društvenom domu Sveti Petar.

sjever.hr/mali-bukovec.hr
03.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.