Now Reading:
U Klepetanovom gnijezdu nova družica, ali on ne zaboravlja – opet je posjetio posljednje počivalište svoje Malene
Full Article 2 minutes read

U Klepetanovom gnijezdu nova družica, ali on ne zaboravlja – opet je posjetio posljednje počivalište svoje Malene

klepetan

Vjerojatno cijela Hrvatska zna prekrasnu ljubavnu priču u kojoj su glavni likovi bili roda Malena i njezin Klepetan. Nažalost, Malene više nema, a Klepetan je prošle godine doveo novu družicu.

Ime joj je Mlada i ona je ove godine došla desetak dana prije njega, no u srijedu je oko podneva i Klepetan sletio na školsku livadu u Brodskoj Varoši, donose 24 sata.

-Došao je posljednji, jer očito putuje iz daleka. Prije nekoliko godine su mi prijatelji iz Njemačke koji prate rode pomoću GPS-a javili da su njegov čip očitali na jugu Afrike oko Cape Towna, onda nije ni čudo što mu treba toliko – rekao je Stjepan Vokić koji je desetljećima skrbio o Malenoj slomljenog krila.

Unatoč novoj mladenki, Klepetan je i dalje vjeran svojoj Malenoj i obavezno posjeti njeno posljednje počivalište ispod jabuke u školskom vrtu.

Kakva je to ljubav, nisam mogao vjerovati, i sada sam siguran da ptice pamte – ispričao je Vokić i dodao da Klepetan ponovno gradi gnijezdo za mlade.

-Do sada je odnio cijeli naramak grana kojih sam mu pripremio. Mislim da je ženka već snijela jedno jaje, on užurbano radi kako bi uskoro gnijezdo bilo gotovo – rekao je Vokić za 24 sata.

sjever.hr/24sata.hr
01.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.