Now Reading:
Potraga za malom Dankom ušla u sedmi dan, oglasio se ujak nestale curice iz Srbije: “Ispričat ću vam pravu istinu…”
Full Article 2 minutes read

Potraga za malom Dankom ušla u sedmi dan, oglasio se ujak nestale curice iz Srbije: “Ispričat ću vam pravu istinu…”

Već sedmi dan traga se za dvogodišnjom Dankom Ilić iz Srbije, a u međuvremenu pojavila se navodna snimka iz Beča na kojoj je djevojčica koja joj nalikuje.

Interpol je raspisao nalog za potragu za djetetom, a sada se oglasio i njezin ujak.

-Ispričat ću vam sada pravu istinu i sve što se zapravo dogodilo tog dana – rekao je brat Dankine majke, Stefan Dragomirović, pišu 24 sata.

Opisao je posljednju fotografiju Danke koja je nastala tog 26. ožujka u 13.20 sati, samo 20-ak minuta prije nego što je djevojčica netragom nestala. Kazao je kako je na toj fotografiji Danka udaljena oko 30 metara od svog brata i majke.

-Danka se na toj fotografiji nalazi 30 metara dalje od brata i majke, blizu sijena i cjepanica u dvorištu kuće. Možda se netko sakrio iza i čekao pravi trenutak. To je posljednja fotografija koja se nalazi u telefonu moje sestre i slikana je u 13.20 sati – kaže Dankin ujak, prenosi Kurir.

Ujak tvrdi da je curica već jednom tog dana pokušala otići dalje od svoje majke, ali ju je ona na vrijeme vidjela i vratila blizu sebe. Također tvrdi da nije istina da je u trenutku kad je majka odvela djecu u šetnju u Banjskom polju padala jaka kiša, a kaže i da njegova sestra nije odmah dizala uzbunu kad je dijete nestalo jer je vjerovala da je negdje na dvorištu i da će je uskoro pronaći. Tražila ju je posvuda, a potom se uspaničila i nazvala svog muža kojem je rekla kako Danku ne može nigdje pronaći, a poslije toga su pozvali i policiju, pišu 24 sata.

Ujak je komentirao i navode koji su sugerirali da je sumnjivo što je majka baš taj dan fotografirala svoju kći.

-Moja sestra voli svoju djecu, njena galerija je puna slika njene djece. Ne vidim da je bilo što tu čudno – zaključio je Dankin ujak Stefan.

sjever.hr/24sata.hr
01.04.2024.

Input your search keywords and press Enter.