Now Reading:
Nogometni turnir „HUDE OSE 2024 – Zagići“ u Radoboju, osvojio NK Klanjec – najbolji igrač Ivan Skrbinac  
Full Article 2 minutes read

Nogometni turnir „HUDE OSE 2024 – Zagići“ u Radoboju, osvojio NK Klanjec – najbolji igrač Ivan Skrbinac  

Proteklog vikenda je u organizaciji Nogometnog kluba Radoboj, održan V. po redu nogometni turnir „HUDE OSE 2024“ za registrirane klubove u kategoriji/uzrastu „ZAGIĆI“.  

Ovogodišnji turnir okupio je 13. nogometnih ekipa s područja Krapinsko-zagorske županije, koje su bile podijeljene unutar triju natjecateljskih skupina. U subotu – prvog dana turnira nakon odigranih utakmica unutar samih skupina nastavak turnira  osigurale su ekipe NK Zagorec KR-1, NK Zagorec KR-2, NK Pregrada 1, NK Pregrada 2, NK Gaj Mače, NK Tondach, NK Klanjec i NK Radoboj.

U četvrtfinalnim susretima u nedjelju, ekipa NK Zagorec KR-1. bila je bolja od ekipe NK Pregrada 1. rezultatom 2:1, ekipa NK Radoboj bila je bolja od ekipe NK Gaj Mače rezultatom 3:1, ekipa NK Tondach bila je bolja od ekipe NK Zagorec KR-2. rezultatom 4:0, a ekipa NK Klanjec bila je bolja od NK Pregrada 2. rezultatom 4:1.

U polufinalnim susretima ekipa NK Zagorec KR-1. nakon regularnog dijela koji je završio s 1:1 bila je bolja od ekipe NK Tondach boljim izvođenjem udaraca s bijele točke. U drugom iznimno zanimljivom susretu ekipa NK Klanjec bila je bolja od ekipe domaćina NK Radoboj rezultatom 2:1. 

 U utakmici za treće mjesto ekipa NK Tondach je pobijedila NK Radoboj rezultatom 3:1, dok je u finalnom susretu ekipa NK Klanjec bila bolja od ekipe NK Zagorec KR-1. rezultatom 3:0.

Najbolje plasiranim ekipa dodijeljene su prigodne nagrade za ostvarene rezultate. Također nagrade su dodijeljene i najboljim pojedincima ovogodišnjeg turnira. Tako je nagrada za najboljeg golmana otišla u ruke Patrika Galica (NK Tondach), za najboljeg strijelca u ruke Tina Mališa (NK Zagorec KR-1), a za najboljeg igrača Ivanu Skrbincu (NK Klanjec).

sjever.hr 30.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.