Now Reading:
Župan Stričak posjetio tvrtku Kos Transporti i čestitao im na dobrom poslovanju
Full Article 2 minutes read

Župan Stričak posjetio tvrtku Kos Transporti i čestitao im na dobrom poslovanju

Na poziv Borisa Kosa, direktora tvrtke KOS TRANSPORTI župan Varaždinske županije Anđelko Stričak obišao je sjedište ove ugledne i renomirane tvrtke koja djeluje još od 1978. godine. Kako je istaknuo Boris Kos, precizno definiranom poslovnom politikom i uz stalnu posvećenost proširenju, tadašnja mala obiteljska tvrtka izrasla je danas u jednu od najvećih transportnih tvrtki u Republici Hrvatskoj.

-Mi u tvrtki KOS TRANSPORT danas zapošljavamo 280 ljudi, imamo 210 kamiona koji udovoljavaju visokim europskim ekološkim standardima, a naši kamioni razvoze robu diljem cijele Hrvatske, ali i Europe. Svojim klijentima jamčimo kvalitetu, učinkovitost i pouzdanost. U sklopu ove grupacije djeluje i naš Autocentar u kojem je zaposleno 56 ljudi ,a koji je od trgovine rezervnih dijelova i vulkanizacije prerastao u ovlašteni Bosch Car servis specijaliziran za servisiranje i dijagnostiku svih marki vozila. Upravo gradimo i novu poslovnu zgradu koja će još više podići kvalitetu i vidljivost samog poslovanja – rekao je Kos dodavši da tvrtka planira izgraditi intermodalni transport u Varaždinskoj županiji što je svakako zanimljivo za sve sudionike i korisnike tih usluga.

Čestitavši na izuzetno dobrom poslovanju i stalnim ulaganjima, župan Stričak je naglasio kako je ova tvrtka odličan primjer uspješne obiteljske tvrtke u kojoj se spajaju vizija, entuzijazam i motivacija za stvaranjem novih vrijednosti.

sjever.hr

28.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.