Now Reading:
U Radoboju održan tečaj planinarskih vodiča – sudjelovali pripravnici HPS-a iz cijele Hrvatske
Full Article 1 minutes read

U Radoboju održan tečaj planinarskih vodiča – sudjelovali pripravnici HPS-a iz cijele Hrvatske

Vikendima od 16. do 17. ožujka te od 23. do 24. ožujka u Planinarskom domu u Radoboju održan je sveobuhvatni tečaj za planinarske vodiče Hrvatskog planinarskog saveza.

Na događaju su sudjelovali razni planinarski klubovi diljem Hrvatske, uključujući HPD Bilo Koprivnica, HPD Runolist Zagreb, HPD Sokol Zagreb, HPD Vinica Duga Resa, HPD Zagreb-Matica Zagreb, HPD Željezničar Zagreb, KPD Zagreb, PD Grafičar Zagreb, PD Medvednica Zagreb, PD Nad vrhom Zagreb, PDS Naftaplin Zagreb, PDS Velebit Zagreb, i SPD Altius Osijek.

Entuzijasti i pripravnici okupili su se dva uzastopna vikenda, sudjelujući u nizu modula učenja, praktičnih vježbi, društvenih aktivnosti i mogućnosti umrežavanja. Tečaj je polaznicima pružio platformu za poboljšanje znanja, vještina i tehnika bitnih za sigurno i učinkovito snalaženje po planinskom terenu.

Tijekom edukacija, sudionici su imali priliku komunicirati s iskusnim profesionalcima, razmijeniti iskustva i uspostaviti nove veze unutar planinarske zajednice. Atmosfera suradnje potaknula je ne samo razvoj vještina, već i prijateljstvo među istomišljenicima koji su vrsni znalci krajolika Hrvatske.

Sudionici tečaja uz novostečena znanja i prijateljstva spremni su za planinarska putovanja u susretima koji dolaze.

sjever.hr 28.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.