Now Reading:
Ovo su finalistice Best Model i Lice godine 2024
Full Article 3 minutes read

Ovo su finalistice Best Model i Lice godine 2024

Nakon što je u Varaždinu u hotelu Boutique Park, pod vodstvom direktorice i poduzetnice Lene Radanović i suorganizatorice Ivane Radiković, održan casting poziv za modele na natječaju Best model i Lice godine 2024 Sjeverozapadne Hrvatske, objavljene su i finalistice, a njih pet predstavljamo u nastavku.

Moje ime je Lana Hrženjak. Imam 19 godina. Živim u mjestu Sračinec, pokraj Varaždina. Završila sam Drugu gimnaziju Varaždin te sam studentica prve godine Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu odsjeka u Čakovcu. Pjevam u tri zbora. Volim pjevati, crtati, sport, planinarenje, plesanje, druženje. Idem u teretanu. Radim kao dječja animatorica na rođendanima u rođendaonici Pink panter. U slobodno vrijeme volim se družiti s prijateljima te provesti vrijeme u prirodi i s obitelji. Za izbor na Miss potaknuli su me ljudi oko mene, no to je nekako oduvijek bila i moja želja. To je jedno novo životno iskustvo, te se radujem novim izazovima, prijateljstvima i događajima.

Ja sam Tanja Vusić i imam 16 godina i dolazim iz okolice Ivanca (Cerje Nebojse). Modu volim od malena, shopping me uvijek veselio kao malu, a sad nista manje od tada. Uvijek sam se voljela dotjerivati i izgledati najbolje. Volim raditi na sebi. Volim nove izazove, volim se full usredotociti na svoje ciljeve te ih s time ostvariti. Svom poslu sam uvijek predana i sve sto radim volim uvijek napraviti najbolje… Pa tako i oko mode, uvijek se volim ljepo srediti. Sredjujem se jos od osnovne, dan danas kad vise manje sve moje prijateljice nose patike ja nosim stikle jer se osjecam ljepse, glamuroznije i zenstvenije u njima. Stikle sam pocela nosit sa svojih 14 godina, makar sam i prije znala uzet mami stikle i doma po kuci hodat u njima.

Ja sam Melani Šantalab i pohađam Gospodarsku školu Varaždin. Imam 17 godina. Visoka sam 168cm. Volim šminku, i modu te bih se željela baviti modelingom. Jako sam komunikativna i volim pomagati drugima. Naše superfinalistice Best model i Lice Godine nosile su predivan nakit poznate umjetnice Marije Cvetko-Dallay Marra.

Moje ime je Julija. Živim u okolici Varaždina. Imam 20 godina. Pohađala sam Drugu gimnaziju u Varaždinu. Nakon uspješno završenog srednjoškolskog obrazovanja te položene mature, odlučila sam raditi i zaraditi svoj prvi novac. Volim modu i pratim trendove. Ove godine, sudjelovala sam u reviji “Čarobne ruke”. Nosila sam predivnu haljinu Ivane Kuzminski, odnosno “Kuzminski deisgn”. Također, na Sajmu Vjenčanja u Areni Varaždin, gdje sam predstavljala frizuru Salona ljepote Bella. Za sebe mogu reći da sam odgovorna, organizirana, kreativna, komunikativna te puna samopouzdanja. Na ovaj izbor ljepote – Best Model Hrvatske i lice godine, dobila sam poziv od suorganizatorice, Ivane Radiković. Cijenim svaku priliku, puna sam očekivanja i želim se prikazati u najboljem svijetlu.

Oriana, imam 22 godine i živim u okolici Varaždina. Radim u svojoj cvjećarni “Twins” koju vodim sa svojom sestrom već skoro 4 godine. Iako jako volim svoj posao, također volim svijet mode. 2023. godine sudjelovala sam na reviji “Čarobne ruke”. Nosila sam odijelo modne dizajnerice Melite Kukec – “Kookabee design”, i frizuru Salon ljepote “Bella”. Također sam sudjelovala na sajmu vjenčanja u Areni Varaždin, gdje sam predstavljala svečanu frizuru Salona ljepote Bella. Za sebe mogu reci da volim raditi, da sam otvorena za nove izazove, te da sam predana svakoj pruženoj prilici, i dajem sve od sebe da to tako i prikažem.

sjever.hr

27.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.