Now Reading:
Hoće li ovako izgledati kampanja? Nije ni počela već krenuli prvi incidenti!!
Full Article 2 minutes read

Hoće li ovako izgledati kampanja? Nije ni počela već krenuli prvi incidenti!!

Predstavljanje kandidata Možemo u 7. izbornoj jedinici prekinuo je u srijedu muškarac, koji se predstavio kao hrvatski branitelj, optuživši Sandru Benčić da ne može voditi državu jer “nije znala voditi obrt i studirala je 18 godina”, pa je predstavljanje nastavljeno nakon pet minuta, piše Hina.

– Nije ovo Banija, ovo je Banovina. Što vi možete? Ne možete. Kako mislite voditi državu ako niste bili u stanju voditi obrt i kad se zna da ste studirali 18 godina – rekao je Sandri Benčić Ivo Vranić, koji se ustvrdio da je branitelj i da nije član ni jedne stranke, 

No iz Možemo u to nisu povjerovali.

– Ljudi iz HDZ-a nastoje diskreditirati Možemo i mene ponavljanjem rečenica Andreja Plenkovića, koje izgovaraju u nedostatku političkog sadržaja – rekla je Benčić nakon odlaska čovjeka, te ujedno pojasnila i dužinu svog studiranja.

– Moj je otac ostao bez posla, kad sam nakon pet godina studiranja apsolvirala otišla sam raditi. Nakon 10 godina vratila sam se na studij i diplomirala. Mnoge kolegice i kolege imali su istu sudbinu, tijekom srednje škole i studija morali smo raditi jer nismo rođeni sa ‘zlatnom žicom’. Oni koji su rođeni s tom žlicom neka si ju stave opet u usta i šute. Ovako se ne vodi kampanja, nego programskim rješenjima – poručila je Benčić, piše Hina.

sjever.hr/Hina

27.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.