Now Reading:
U koprivničkoj Gimnaziji Fran Galović održan Dan za znanost – Župan Koren: Prednjačite u brojnim segmentima i postavili ste visoke standarde
Full Article 2 minutes read

U koprivničkoj Gimnaziji Fran Galović održan Dan za znanost – Župan Koren: Prednjačite u brojnim segmentima i postavili ste visoke standarde

Pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije, u subotu je u Gimnaziji „Fran Galović“ održan Dan za znanost, manifestacija kojom gimnazijalci i profesori populariziraju znanost i programe koje koprivnička Gimnazija nudi u svojem školskom kurikulumu.

Danu za znanost su prisustvovali župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić, a ispred Grada Koprivnice zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

Uvodnim riječima na otvorenju se obratio ravnatelj Vjekoslav Robotić koji je zahvalio Županiji na pokroviteljstvu i potpori koju pruža kao osnivač ustanove, a čestitke i zahvale uputili su i zamjenica Ostriž te Marko Vargović uime Organizacijskog odbora manifestacije.

Čestitkama se pridružio i župan Darko Koren koji je pohvalio uspjehe Gimnazije koja je već dugi niz godina u samom obrazovnom vrhu i prepoznata je na nacionalnoj razini.

-Vaši odlični rezultati govore sami za sebe, a Županija je tu da vam dodatno pomogne kako bi uspjesi s kojima se svi ponosimo bili još veći. Prednjačite u brojnim segmentima i postavili ste visoke standarde, a ovakvi programi su sjajna promocija koja privlači velik broj ljudi. Siguran sam da će među ovim mladim ljudima biti mnogo onih koji će ostvariti velike životne uspjehe i karijere. Čestitam svim i želim uspjeh te da ostvarite ono što želite i budete temelj društva u budućnosti koja je pred nama – istaknuo je župan u govoru.

Nakon svečanog otvorenja župan je sa suradnicima razgledao brojne radionice i predavanja koja su se održavala u i izvan škole, a građani su mogli vidjeti iz prve ruke razne eksperimente, pokuse, robote i brojne druge zanimljivosti koje su prezentirali učenici i profesori.

sjever.hr/kckzz.hr
24.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.