Now Reading:
Strašan slučaj vršnjačkog nasilja u školi u okolici Zadra: Dvojica dječaka djevojčici zalijepila i iščupala obrve
Full Article 2 minutes read

Strašan slučaj vršnjačkog nasilja u školi u okolici Zadra: Dvojica dječaka djevojčici zalijepila i iščupala obrve

U školi u okolici Zadra zabilježen je strašan slučaj vršnjačkog nasilja. Dvojica dječaka su djevojčici zalijepili pa iščupali obrve, prenosi 24sata.hr.

Od straha je sve držala u sebi, ali je nakon nekoliko dana rekla što se dogodilo.

Već neko vrijeme ona trpi uvrede i ponižavanja, govore joj svakakve uvredljive riječi. Sve je to bilo na riječima, sve do neki dan kad su joj za vrijeme malog odmora u razredu zalijepili i iščupali obrve. Škola je popričala s njima i to je ostalo na tome.

Mama joj je u strahu, svi smo, a njoj se sad govori da je cinkarošica i slično, prepričala je za Zadarski list osoba bliska napadnutoj učenici najnoviji slučaj vršnjačkog nasilja u osnovnoj školi u okolici Zadra.

Ravnateljica škole u izjavi je kazala kako će škola poduzeti sve mjere kako bi doznala detalje ovog slučaja.

– Meni je jako žao. Oni su danas bili na razgovoru, a ja još nemam povratnu informaciju. Znam da je majka bila na razgovoru i sad ću razgovarati sa stručnom službom – kazala je ravnateljica škole iz okolice Zadra.

Također, napominje da su o slučaju obaviješteni i roditelji dvojice dječaka te da se uskoro očekuje i razgovor s njima. Ravnateljica objašnjava da kad su ovakvi slučajevi u pitanju provode se pedagoške mjere i sankcije.

– Tako će biti i ovaj put. Znači, nakon što se obavi razgovor s učenicima i roditeljima, s obje strane, onda ćemo donijeti odluke i poduzeti mjere u skladu s pravilnikom i statutom škole, a ako treba obavijest će se i druge institucije – rekla je ravnateljica škole.

FOTO: Ilustracija

sjever.hr/Zadarski list/24sata.hr 15.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.