Now Reading:
Nevjerojatan uspjeh humanitarnog Wine ViP eventa: Prikupljeno gotovo 15 tisuća eura za borbu protiv raka
Full Article 2 minutes read

Nevjerojatan uspjeh humanitarnog Wine ViP eventa: Prikupljeno gotovo 15 tisuća eura za borbu protiv raka

Prekrasan ambijent, vrlo profesionalan i kvalitetan personal i nevjerojatno pozitivna energija i emocija obilježili su ovaj fantastičan event.

Naravno naša neizostavna emocija i humanost svih u kojoj smo zajedno sa partnerima i svim uzvanicima sakupili vrlo lijepe donacije. U humanitarnoj večeri u restoranu Maksimir održanoj dan ranije 11.03. i na eventu 12.03. u hotelu Antunović prikupili smo fantastičnih 4.779,73 € za Hrvatsku ligu protiv raka.


Na tri organizirane humanitarne večere (Rijeka, Split i Zagreb) i na pet evenata (Split, Zadar, Rijeka, Poreč i Zagreb) prikupili smo ukupno skoro 15 tisuća eura. Točnije prikupili smo ukupno 14.881,75 eura. I svi su novci odmah bili na računu Udruga. VELIKO OGROMNO HVALA svima tko je na bilo koji način pridonio ovoj humanitarnoj inicijativi.


Jako smo zadovoljni fantastičnim odazivom i još ljepšom i jačom emocijom jer druženje je bilo puno pozitivne energije… Ovaj event u Zagrebu je zaista i bio šećer na kraju. Ostali smo vjerni tome da budemo vrlo lijepi i posebni enogastronomski događaj, sa fantastičnim radionicama i edukacijama a usmjereni na ljude iz turizma i ugostiteljstva.

Nažalost ali zbog bolesti nije nam se mogao pridružiti jedan od najboljih svjetskih sommeliera Suwi Zlatić i njegovu SAKE radionicu morali smo otkazati.

sjever.hr 14.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.