Now Reading:
U Donjoj Stubici otvorena spektakularna izložba (Ne)obična izložba Crne kraljice by DudaWithLove, autorice Dubravke Boroša
Full Article 1 minutes read

U Donjoj Stubici otvorena spektakularna izložba (Ne)obična izložba Crne kraljice by DudaWithLove, autorice Dubravke Boroša

U galeriji Kulturno-turističko informativnog centra u Donjoj Stubici otvorena je u subotu spektakularna izložba pod nazivom (Ne)obična izložba Crne kraljice by DudaWithLove.

Autorica izložbe je iznimno svestrana i talentirana Dubravka Boroša iz Donje Stubice koja unatrag 15 godina izrađuje nakit od inoxa kao iznimno kvalitetnog i cijenjenog materijala, a u okviru svojeg stvaranja uspješno spaja tradicionalni, čak više srednjovjekovni te moderni dizajn.

Postav izložbe je osmislila je sama autorica Dubravka kojoj nije manjkalo maštovitosti, a čitava scenografija je zajednička suradnja prijatelja, kolega i kolega iz Družbe Vitezova zlatnog kaleža.

Sama izložba koju je službeno otvorio donjostubički gradonačelnik Nikola Gospočić koncipirana je u tri dijela, a bit će otvorena do petka, 15. ožujka i može se razgledati u radnom vremenu KTIC-a od 8-15 sati, a STUB-KLUB je organizira u okviru svojih projekata i programa koje pokriva Središnji državni ured za demografiju i mlade, Krapinsko-zagorska županija te Grad Donja Stubica.

FOTO: Facbook Grad Donja Stubica

sjever.hr 12.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.