Now Reading:
U Zagorju obračun nožem zbog oduzimanja prednosti na cesti. Bilo je i krvi…
Full Article 2 minutes read

U Zagorju obračun nožem zbog oduzimanja prednosti na cesti. Bilo je i krvi…

Pomalo nevjerojatna objava na popularnoj Facebook stranici Policija zaustavlja – Krapinsko zagorska županija. Podužom objavom javio se jedan vozač, podijelivši s članovima grupe neugodno iskustvo, koja je mogle vrlo lako završiti i s teškim posljedicama.

Korisnika je opisao iskustvo s vozačem Mercedesa b klasa (srebrne boja, cca. 2012. god. i zapisanim tablicama).

„Vozač 35/40 godina oduzima nam prednost na raskrižju kod Stare škole iako nas je dobro vidio da dolazimo normalnom brzinom. Ali smo imali samo 20 metara da zakočimo radi njegovog iznenadnog ubacivanja na glavnu cestu. Potiče svađu na cesti, prvi napao vozača kojem je oduzeo prednost, mene (suvozača) također, mi smo obojica u ranim dvadesetima”, piše u objavi.

Autor objave dodaje da je vozač Mercedesa pritom izvadio i veliki nož, nastavio napad nakon što je već napao vozača te ozlijedio i raskrvario suvozača.

Uspjeli smo se vratiti u auto i krenuti prije nego smo zadobili teže ozljede. Incident će se riješiti privatnim putem, ali molim da upozorite ostale da ne ulaze u konflikt s vozačem dotičnog auta, jer iako je imao malo dijete na stražnjem sjedalu i ženu na suvozačkom, nije imao potrebe ispričati se već je prijetio hladnim oružjem i fizički se obračunava iako je on u krivu”, završava Facebook objava.

Foto: ilustracija
sjever.hr/fb: Policija zaustavlja KZŽ
11.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.