Now Reading:
Lijepa vijest za novomarofske umirovljenike: Grad je prvi put osigurao uskrsnice za one s najnižim primanjima
Full Article 1 minutes read

Lijepa vijest za novomarofske umirovljenike: Grad je prvi put osigurao uskrsnice za one s najnižim primanjima

Grad Novi Marof nastavlja pomagati svojim umirovljenicima pa su u gradskom proračunu po prvi puta osigurana sredstva za isplatu uskrsnica umirovljenicima s najnižim primanjima.

Imovinski cenzus određen je u iznosu od 340 eura pa će uskrsnice tako biti isplaćene svim umirovljenicima koji primaju mirovine (hrvatske i inozemne) čiji iznos ne prelazi 340 eura mjesečno.

Podjela uskrsnica će se obavljati od 18. do 22. ožujka po utvrđenom rasporedu prema prebivalištu

Da bi ostvarili pravo na uskrsnicu, svi zainteresirani umirovljenici dužni su sa sobom donijeti: osobnu iskaznicu, OIB i odrezak od isplate mirovine ili bankovni izvod (za siječanj ili veljaču 2024). Uskrsnice će se dijeliti u iznosu od 30,00 eura po umirovljeniku.

Pravo na uskrsnicu ostvaruju i korisnici zajamčene minimalne naknade uz predočenje dokaza (rješenje, bankovni izvod i slično).

Umirovljenici koji su spriječeni preuzeti uskrsnicu u navedenom terminu prema utvrđenom rasporedu prema prebivalištu, uskrsnicu će moći podići u razdoblju od 25. do 28. ožujka 2024. godine u Gradu Novom Marofu na adresi Trg hrvatske državnosti 1, Novi Marof, I. kat, soba 6 u vremenu od 8 do 14 sati.

sjever.hr
11.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.