Now Reading:
Hoće li najjači zagorski gospodarstvenik postati predsjednik uprave Dinama?
Full Article 2 minutes read

Hoće li najjači zagorski gospodarstvenik postati predsjednik uprave Dinama?

Nakon izbora Velimira Zajeca za predsjednika Dinama, počela su se postavljati pitanja o mogućim promjenama u strukturi Uprave kluba.

Jedna od tih pitanja postavljena su u emisiji U mreži prvog na Hrvatskoj radiju kada je voditelj novog člana Izvršnog odbora Marijana Pojatina upitao da li je moguće da Dragutin Kamenski postane novi predsjednik Uprave.

Sam Pojatina je rekao da se o imenima još ne može govoriti, iako je potvrdio da je nakon izbora Izvršnog odbora odrađeno neformalno druženje na kojem je bio i Kamenski.

Na, kako neslužbene informacije govore, sam Kamenski je predložio da je najbolje da se raspiše natječaj koji bi na to mjesto doveo najbolju i najkvalitetniju osobu.

Podsjetimo, jedan od najmoćnijih zagorskih poduzetnika i vlasnik jedne od najjačih hrvatskih građevinskih tvrtki KAMGRAD, Dragutin Kamenski bio je u utrci za predsjednika GNK Dinamo, no prošlog tjedna je objavljena lista od 35 imena koja će uči u skupštinu Dinama, a njegovog imena na popisu nije bilo.

– Stvarno je sramotno to što su napravili. Doživljavamo situaciju da se umjesto festivala demokracije ljudi biraju metodama iz vremena za koje sam mislio da su odavno prošla. Zvali su me i navijači i Otto Barić, da idem u kandidaturu. Osobno sam razgovarao s Barišićem gdje sam uklonio takvu mogućnost zbog odnosa i poštovanja prema njemu. Moj osobni moralni kodeks nikad ne bi dozvolio da zabijem nož u leđa nekom tko me doveo u klub ili bilo gdje drugdje. Barišić je to meni napravio. Sugerirao bih mu da ne daje lažne izjave jer ja imam šalabahter koji je dijeljen i objavit ću ga javno ako bude trebalo – komentirao je tada Kamenski za Novu Tv.

sjever.hr

11.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.