Now Reading:
Učenici prvih i drugih razreda Graditeljske škole Čakovec, budući soboslikari i ličioci, obojali prostore Udruge slijepih Međimurske županije
Full Article 1 minutes read

Učenici prvih i drugih razreda Graditeljske škole Čakovec, budući soboslikari i ličioci, obojali prostore Udruge slijepih Međimurske županije

Udrugu slijepih Međimurske županije ovog su tjedna svojim dobročinstvom razveselili učenici prvih i drugih razreda Graditeljske škole Čakovec. Budući soboslikari i ličioci ovog su se puta našli u ulozi marljivih volontera koji su uz mentorstvo učitelja obojali prostore koje Udruga koristi za svoj rad i taj su posao obavili poput pravih profesionalaca.

– Iz onoga čemu smo posvjedočili, možemo samo zaključiti da će njihovi budući klijenti biti jako zadovoljni! – poručili su iz Udruge slijepih.

Volonteri su jako važna karika u radu Udruge jer svojim nesebičnim radom pridonose ostvarenju boljih mogućnosti za slijepe osobe i njihovoj inkluziji u društvo, odnosno stvaranju društva u kojem svi njegovi pripadnici postaju vidljivi i prihvaćeni članovi te tako zapravo čine našu zajednicu boljim i pravednijim mjestom za život.

– Na kraju još jednom iz sveg srca želimo izraziti zahvalnost učenicima i njihovom učitelju i mentoru koji su svojim plemenitim činom pokazali veliko srce, a istovremeno su unijeli i veliku radost u našu Udrugu – zaključili su iz Udruge slijepih Međimurske županije.

sjever.hr
09.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.