Now Reading:
U Varaždinu izabran prvi dio finalistica natjecanja za Najljepšu Mamu Hrvatske
Full Article 2 minutes read

U Varaždinu izabran prvi dio finalistica natjecanja za Najljepšu Mamu Hrvatske

Varaždin je u petak bio domaćin prvog polufinalnog izbora „Najljepša Mama Hrvatske”. Stručni žiri u kojem su sjedili Danijel Mileta, zamjenik gradonačelnika Šibenika, Maja Vukina Bogović, akademska slikarica i prva pobjednica izbora Najljepša Mama Hrvatske, Bruno Hranić, načelnik Općine Vidovec, Maja Vincek, nositeljica lente Simpatičnost izbora Najljepše Mame Hrvatske 2018. godine, poduzetnik Boris Kos, slikar Željko Prstec i poduzetnica Daliborka Hrupek, nije imao nimalo lagan zadatak s obzirom da je ove godine stigao rekordan broj prijava.

Ipak, odabrali su natjecateljice koje će u Šibeniku pokušati osvojiti jednu od tri krune: Najljepša Mama Hrvatske, Najljepša Mama Dijamant i Najljepša Mama Platinum.

U kategoriji sudionica od 23 do 39 godina finale su izborile: Daisy Osmičević, 34-godišnja majka šestogodišnjeg Leona iz Vinkovaca, Željkica Šamec, 35-godišnjakinja iz Gradeca i majka petero djece u dobi od 5 do 15 godina, Maja Čretni, 37-godišnja majka četvero djece iz Lepoglave, Dina Hopek, 38-godišnja majka četvero djece iz Varaždinka koja 10 godina živi u Konjščini, Vahdela Vlahović, 36-godišnjakinja iz Zagreba i majka je jednog sina i Valentina Ivković, 33-godišnjakinja iz Koprivnice koja živi u Zagrebu i majka je jedne djevojčice.

U kategoriji Dijamant finale su izborile: Mihaela Gregec (46) iz Siska i majka kćeri te Marina Canjek (44), majka jednog sina iz Zagreba. V

U kategoriji Platinum na finale putuje Viktorija Vikica Šalić, 66-godišnjakinja iz Zagreba i majka kćeri i sina.

Drugi dio finalistica žiri će izabrati 10. ožujka na Ugljanu, a potom slijedi finale koje je na rasporedu 4. svibnja u Šibeniku.

Varaždinski polufinalni izbor održao se pod medijskim pokroviteljstvom portala sjever.hr i aktualno.hr.

sjever.hr
09.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.