Now Reading:
Treba vam novi posao? Evo, što vam se nudi na sjeveru Hrvatske
Full Article 8 minutes read

Treba vam novi posao? Evo, što vam se nudi na sjeveru Hrvatske

Ako želite efikasno pronaći posao, posjetite posao.hr. Tu vas čeka 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna na sjeveru Hrvatske!

Krapinsko-zagorska županija

Lidija obrt za posredovanje traži Stručnog suradnika (m/ž) za poslovnu telefonsku komunikaciju na njemačkom jeziku. Posao omogućuje rad od kuće, sigurna primanja i fleksibilno radno vrijeme. Očekuju se odlično znanje njemačkog jezika, samostalnost i pouzdanost. Prijavite se putem linka do 17.3.2024.

Studenac d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za maloprodaju diljem Hrvatske. Posao obuhvaća izlaganje robe, rad na blagajni i održavanje urednosti prodajnog mjesta. Potrebna je SSS, a radno iskustvo u trgovini je poželjno. Nude se obuke, bonusi, napredovanje, fleksibilno radno vrijeme te dodatni benefiti poput naknade za prijevoz i prigodnih darova. Prijavite se putem linka do 13.3.2024.

Konzum d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija diljem Hrvatske. Poslodavac nudi naknadu za topli obrok, popust za zaposlenike, redovita primanja te ugodna radna atmosfera. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

Crveni Tornado d.o.o. traži prodavača/prodavačicu za rad u maloprodajnoj trgovini u Zaboku, Krapinsko-zagorska županija. Posao uključuje slaganje robe, rad s kupcima i na blagajni. Potrebna je srednja škola (4 godine), a radno iskustvo nije bitno. Posao je na određeno vrijeme zbog povećanog opsega posla, uz puno radno vrijeme. Prijavite se putem linka do 14.3.2024.

Mamut Fortis d.o.o. traži Operatera – Blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću u Krapini. Posao obuhvaća komunikaciju s gostima, obavljanje blagajničkih poslova, rad s automatima, vođenje evidencija te održavanje čistoće opreme. Nudi se stimulativna radna okolina, mogućnosti napredovanja i obuka za rad. Radni odnos može biti na određeno ili neodređeno. Prijavite se putem linka do 14.3.2024.

KTC d.d. zapošljava na nekoliko poz. Mjesto rada je u Krapini. Poslodavac nudi rad na određeno vrijeme, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Posao uključuje slaganje i sortiranje robe, kontrolu rokova te pripreme robe za prodaju. Prijavite se putem linka do 15.3.2024.

B for Business d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada diljem Hrvatske. Poslodavac nudi plaćen prijevoz na posao, terenski dodatak i osiguran smještaj po potrebi, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 28.3.2024.

Globalna hrana d.o.o. traži Radnike u restoranu – Studente (m/ž) za rad u McDonald’s restoranima diljem Hrvatske. Nudi se dinamično radno okruženje, mogućnost stjecanja novih vještina i radnog iskustva, te satnice u rasponu od 5,45 do 8,48 €, ovisno o lokaciji. Prijavite se putem linka do 23.3.2024.

Digitalna vizitka traži Managera za prodaju digitalne vizitke(m/ž) za rad od kuće. Posao uključuje inbound i outbound komunikaciju, a nudi se stalni radni odnos s dodatnom edukacijom i stimulacijskim bonusima. Potrebno je dobro poznavanje rada na računalu, a minimalna stručna sprema je srednja škola. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Vozača C i E kategorije za rad u građevinskoj firmi u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Nudi se stalni radni odnos uz mogućnost plaćanja stana za osobe koje nisu iz Zagreba. Potrebno je iskustvo u građevini, uredna vozačka dozvola te odgovoran i savjestan pristup radu. Prijavite se putem linka do 29.3.2024.

Međimurska županija

Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se prilika za stalno zaposlenje i napredovanje, plaćeni troškovi prijevoza i naknada za topli obrok. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) u Čakovcu za gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

Gi Group Staffing Solutions traži Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Nudi se ugovor putem agencije, bonusi, rad od kuće nakon stjecanja iskustva te smjenski rad. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

Workforce Ljudski Potencijali traže Tehničara za telekomunikacije (m/ž) za različite lokacije u Hrvatskoj.Poželjno je iskustvo i poznavanje tehnologija, vozačka dozvola B kategorije. Nude se stimulativna primanja, rad na duži period i dodatne edukacije. Prijavite se putem linka do 20.3.2024.

KTC d.d. zapošljava na pozicijama Prodavača / Trgovačkog pomoćnika i Kuhara (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Poslodavac nudi rad na određeno vrijeme, ugodu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napretka i podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

Tvrtka Studenac d.o.o., jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, traži prodavače za rad u cijeloj zemlji. Traži se osoba s SSS-om, poželjnim radnim iskustvom u trgovini, komunikativna, pouzdana i predana poslu. Nude se organizirane obuke, bonusi za preporuke i ostvarene prodaje,dodatni bonusi i naknade te stabilna primanja. Prijavite se putem linka do 13.3.2024.

B for Business d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada diljem Hrvatske. Poslodavac nudi plaćen prijevoz na posao, terenski dodatak i osiguran smještaj po potrebi, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 28.3.2024.

Studenac d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja, mogućnost dodatne zarade i profesionalnog usavršavanja, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 5.4. za poziciju Voditelja prodavaonice (m/ž) te za ostale pozicije do 13.3. i 3.4. 2024.

B for Business d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada diljem Hrvatske. Poslodavac nudi plaćen prijevoz na posao, terenski dodatak i osiguran smještaj po potrebi, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 28.3.2024.

Tvrtka Digitalna vizitka traži Managera za prodaju digitalne vizitke (m/ž) koji će obavljati zadatke Inbound i Outbound prodaje.Posebne pogodnosti uključuju dodatnu edukaciju i stimulacijske bonuse. Zahtjevi uključuju minimalnu stručnu spremu srednje škole te dobro poznavanje rada na računalu, uključujući MS Office, Excel i PowerPoint. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

Varaždinska županija

Boxmark Leather d.o.o. traži Stručnjaka za upravljanje kvalitetom (m/ž). Mjesto rada je Trnovec Bartolovečki. Idealan kandidat ima relevantno iskustvo u autoindustriji, vješt je u komunikaciji na njemačkom ili engleskom jeziku te spreman preuzeti odgovornost za upravljanje kvalitetom u pogonima Boxmarka. Prijavite se putem linka do 15.3.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Varaždinu. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat je aktivni vozač s vozačkom dozvolom B kategorije, spreman raditi u smjenama i posjedovati razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

Tvrtka KTC d.d. traži Konobara (m/ž) za posluživanje gostiju, čišćenje prostora i pranje posuđa u Ivanecu. Posao je na određeno vrijeme. Potrebna je minimalna srednja školska sprema i godinu dana radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Radio Sjeverni.FM traži Voditelja (m/ž) vijesti u Varaždinu, nudeći rad u dinamičnom okruženju, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja te sudjelovanje na regionalnim festivalima. Za više informacija posjetite link.

KTC d.d. traži zaposlenika na nekoliko pozicija za rad u Ivanecu i Varaždinu.Traži se osoba s minimalnom stručnom spremom srednje škole i jednom godinom radnog iskustva. Prijavite se putemlinkado 31.3.2024., a za poziciju Prodavača na benzinskoj stanici (m/ž) do 15.3.2024.

Bauhaus-Zagreb, k.d. traži Prodavača (m/ž) za rad u Varaždinu. Posao uključuje prijem kupaca, prodaju robe i održavanje urednosti poslovnice. Potrebna je minimalno SSS, a nudi se mogućnost stalnog zaposlenja, različiti dodaci na plaću te obuka i stručno usavršavanje. Prijavite se putem linka do 19.3.2024.

Tvrtka Elmag d.o.o. traži skladištara za rad u Ludbregu. Posao uključuje zaprimanje, pripremu, utovar, istovar i organizaciju robe na skladištu. Nudi se rad na određeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 11.3.2024.

Knauf Insulation d.o.o. traži Proizvodno-transportnog radnika (m/ž) koji će biti odgovoran za slaganje, pakiranje, etiketiranje i kontrolu gotovih proizvoda, rad s dizalicom te pripremu poluproizvoda. Mjesto rada je Novi Marof. Nude se ugovor na neodređeno, stimulativna primanja i razni dodatni benefiti u izazovnom i dinamičnom okruženju. Prijavite se putem linka do 1.4.2024.

TranscomWorldWide d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/f). Mjesto rada je u Varaždinu. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, ugodnu radnu atmosferu i podršku kolega, naknadu za prijevoz te plaćenu obuku za posao. Prijavite se putem linka do 1.4.2024.

VIP Digital d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Varaždinu, ali je moguć rad od doma. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega, mogućnost profesionalnog napredovanja te mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se putem linka do 15.3.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

FOTO: Ilustacija

sjever.hr/posao.hr 09.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.