Now Reading:
Općini Lobor maksimalnih 30 tisuća eura za projekt izrade prostornog plana nove generacije
Full Article 1 minutes read

Općini Lobor maksimalnih 30 tisuća eura za projekt izrade prostornog plana nove generacije

Ministarstvo prostornog uređenje, graditeljstva i državne imovine donijelo je odluku o dodjeli maksimalnog iznosa bespovratnih sredstava u iznosu od 30 tisuća eura Općini Lobor za financiranje izrade prostornog plana nove generacije putem elektroničkog sustava „ePlanovi”.

Poziv je svim jedinicama lokalne samouprave upućen iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti te je novac za realizaciju ovog projekta osiguran putem europskih fondova, a Ministarstvo je pozitivnu odluku donijelo nakon niza detaljnih provjera prihvatljivosti prijave Općine Lobor.

Hvala Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine na prihvaćenom projektnom prijedlogu i dodijeljenom maksimalnom iznosu sredstava. Zahvaljujući projektu, Općini i našim mještanima omogućen je lakši i moderniji pristup prostornom planu te kreiranjima novih u budućem razdoblju – poručila je načelnica Ljubica Jembrih.

Ukupno prihvatljivi troškovi projektnog prijedloga naziva „Izrada izmjena i dopuna prostornog plana Općine Lobor“ iznose 30 tisuća eura, a projektom će se financirati troškovi Izrade nacrta prijedloga izmjene i dopune prostornog plana i izrada nacrta konačnog prijedloga izmjene i dopune prostornog plana od strane stručnog izrađivača koji se izrađuje putem spomenutog elektroničkog sustava „ePlanovi“. Predviđeno trajanje projekta jest 24 mjeseca.

sjever.hr
09.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.