Now Reading:
Trojica maloljetnika iz kioska ukrali cigarete, 35-godišnjak uplatio 360 eura za igraču konzolu pa mu se prodavatelj prestao javljati
Full Article 1 minutes read

Trojica maloljetnika iz kioska ukrali cigarete, 35-godišnjak uplatio 360 eura za igraču konzolu pa mu se prodavatelj prestao javljati

Službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom, dvojicom maloljetnika u dobi od 15 i 17 godina i 13-godišnjim djetetom, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Teške krađe. Oni su, kako se sumnja, u srijedu, 6. ožujka, oko 23.30 provalili u kiosk u Dravskoj ulici u Cestici i tom prilikom ukrali nekoliko kutija cigareta.

Protiv njih će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U varaždinsku Policijsku postaje stigla je i prijava 35-godišnjaka da je prevaren pri kupnji. On je putem jedne prodajne platforme stupio u kontakt s osobom koja je prodavala igraču konzolu. Temeljem dogovorene kupoprodaje, navedeni mu je poslao link za kartičnu uplatu sredstava, na koji je 35-godišnjak uplatio iznos od 360 eura.

Nakon uplate, prodavatelj je negirao da je novac sjeo na račun, nije mu dostavio igraču konzolu te mu se prestao javljati. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Foto: ilustracija
sjever.hr
08.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.