Now Reading:
Tjedan smijeha Kerekesh Teatra i u Bednji – na predstavi “Dobra večer, došao sam po vašu kćer” dvorana je bila dupkom puna
Full Article 2 minutes read

Tjedan smijeha Kerekesh Teatra i u Bednji – na predstavi “Dobra večer, došao sam po vašu kćer” dvorana je bila dupkom puna

U sklopu 15. Tjedna smijeha kojeg organizira Kerekesh Teatar, mještani općine Bednja u četvrtak su imali priliku gledati popularnu predstavu “Dobra večer, došao sam po vašu kćer” u izvedbi Jana Kerekeša.

Predstava je održana u Vatrogasnom domu u Bednji koji je bio dupkom pun. Mnogi mještani tako su iskoristili priliku i uživali u predstavi, a među njima je bio i načelnik Općine Bednja, Damir Poljak, koji je pohvalio predstavu.

-Hvala Kerekesh Teatru što već 15. put organizira Tjedan smijeha, poznatu i cijenjenu manifestaciju, ne samo u Varaždinskoj županiji, nego i na području cijele Hrvatske. Njegujemo odličnu suradnju i vjerujem da će se tako nastaviti i dalje. Na predstavu su došle sve generacije ljudi, od mladih do starijih i vjerujem da su se svi zabavili jer nasmijali se svakako jesu – rekao je načelnik Poljak.

S njime se složio i predsjednik Općinskog vijeća Vladimir Kramarić koji je kazao kako mještani s nestrpljenjem očekuju sljedeću predstavu koju će Kerekesh Teatar dovesti u Bednju.

-Drago mi je što već godinama dobro surađujemo s Kerekesh Teatrom, ništa drugačije nije bilo ni sada. Kao i svaki put, za predstavu se tražilo mjesto više, a smijeha svakako nije nedostajalo – rekao je Kramarić.

S obzirom da je predstava održana dan uoči Međunarodnog dana žena, načelnik Damir Poljak i predsjednik Općinskog vijeća Vladimir Kramarić iskoristili su priliku te čestitali svim ženama njihov dan i tom im prilikom darivali jaglace.

sjever.hr
08.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.