Now Reading:
„Skupština“ na Tjednu smijeha do posljednjeg mjesta ispunila dvoranu Društvenog doma u Velikom Bukovcu
Full Article 1 minutes read

„Skupština“ na Tjednu smijeha do posljednjeg mjesta ispunila dvoranu Društvenog doma u Velikom Bukovcu

Dvorana Društvenog doma u Velikom Bukovcu bila je pretijesna da primi sve koji su se željeli dobro nasmijati uz zabavnu predstavu „Skupština”. Naime, Veliki Bukovec je i ove godine ugostio dio programa 15. Tjedna smijeha, koji se održava od 1. do 10. ožujka u organizacija Kerekesh Teatra.

Riječ je o kajkavskoj satiričnoj komediji, nastaloj u produkciji upravo Kerekesh Teatra, čija je radnja smještena u selo Črevo. U njemu postoji seoski odbor koji zasjeda jednom godišnje da bi donio važne odluke za zajednicu. A u dvorani Društvenog doma mnoštvo smijeha i pozitivne energije izmamili su glavni likovi: predsjednik seoskog odbora Dragec, animator kulture Ivek zvan Tarzan, tajnica i blagajnica Đurđa i predstavnik romske nacionalne manjine Trpimir.

– Veseli nas što smo i ove godine imali priliku biti dio vrlo popularne manifestacije koju organizira Kerekes Teatar. Tjedan smijeha je u svojem 15. izdanju ponovno napunio dvoran u Velikom Bukovcu do posljednjeg mjesta. Nema ničeg ljepšeg od jednog ovakvog druženja uz puno smijeha i zabave – poručio je Franjo Vrbanić, načelnik Općine Veliki Bukovec.

sjever.hr
08.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.