Now Reading:
Župan Stričak odgovorio gradonačelniku Bosilju i njegovim stranačkim kolegama: Drugovi, čemu panika i nervoza?
Full Article 2 minutes read

Župan Stričak odgovorio gradonačelniku Bosilju i njegovim stranačkim kolegama: Drugovi, čemu panika i nervoza?

Nakon priopćenja koje je medijima u srijedu poslao varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj, u četvrtak se oglasio župan Anđelko Stričak.

I priopćenje iz ŽO HDZ-a Varaždinske županije prenosimo u cijelosti:

Jučer smo imali prilike pratiti dosad neviđenu količinu panike i nervoze u redovima SDP-a i Reformista. Zasuli su javni prostor priopćenjima kao da je sudnji dan.

Naime, nakon poziva Barbare Antolić Vupore, saborske zastupnice i predsjednice Županijske organizacije SDP-a, da pristupim gama-testiranju, na što sam jučer i javno pristao uz nadopunu da testiranju pristupe i gradonačelnik Neven Bosilj, zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković te predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki, zavladala je panika i nervoza.

Taj strah koji je nastupio u redovima drugova iz partije je nevjerojatan. Stoga se samo od sebe postavlja pitanje čega se plaše; igle ili rezultata tih testiranja?

Nevjerojatno je da nešto njihova predsjednica predloži, ja prihvatim, a oni su protiv. Gospodin Bosilj je dostavio i neki nalaz star godinu dana. Predlažem mu da dostavi svježiji, recimo s kraja prošle godine.

Također, predlažem i da sva četvorica dostavimo svu medicinsku dokumentaciju, pa da javnost vidi tko se to liječio od koje ovisnosti, a tko se samo predozirao.

Stoga me jučer začudio primitivizam gradonačelnika Bosilja, što nije ništa novo za one koji ga bolje poznaju, a sve zbog pristanka na ideju njegove županijske predsjednice. Ipak, možda je samo proradila apstinentska kriza.

A što se tiče Reformista i Čačića, za razliku od njih znam se i zahvaliti i priznati tuđa postignuća. Zahvaljujem im se što postoje, jer zahvaljujući njima pobjeđujemo, zahvaljujući njima su formirane dvije Vlade predvođene HDZ-om i na kraju “kažem vam što dobro znam, računamo na vas”, ističe se u priopćenju koje potpisuje predsjednik ŽO HDZ-a Varaždinske županije Anđelko Stričak.

sjever.hr
07.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.