Now Reading:
Bosilj: Današnja sjednica Županijske skupštine pokazala je sav čemer, jad i nepotrebnost te institucije
Full Article 2 minutes read

Bosilj: Današnja sjednica Županijske skupštine pokazala je sav čemer, jad i nepotrebnost te institucije

Gradonačelnik Grada Varaždina. Neven Bosilj reagirao je na istupe Anđelka Stričaka, župana Varaždinske županije, a priopćenje prenosimo u cijelosti.

E sad je dosta!

Znam da niste od mene navikli na ovakav vokabular, ali retoričko nasilništvo potkapacitiranog župana zaslužuje adekvatan odgovor koji će možda i on moći razumjeti.

Današnja sjednica Županijske Skupštine pokazala je sav čemer, jad i nepotrebnost te institucije i razobličila primitivizam župana i njegovog političkog partnera Čehoka. Svašta sam očekivao kad sam prije 2 godine i 9 mjeseci ušao u politiku i cijelo vrijeme pokušavam se ne valjati u toj političkoj kaljuži u kojoj svinje uživaju kako bi se što manje zaprljao te stoga obično ignoriram nekulturne ispade župana Stričaka koji me učestalo napada jer se držim stare poslovice: ne raspravljaj se s budalom jer ljudi neće uočiti razliku. Ipak, nakon opetovanih kleveta i laži ovaj put se moram zapitati u kakvoj deluziji živi HDZov župan koji se s 2,02 promila alkohola u krvi tuče u cajkaškom klubu u tri sata ujutro i krvave glave završi na šivanju u bolnici pri tom vrijeđajuće pripadnike policije i medicinsko osoblje kad druge optužuje za bijele miševe osim ako na taj način ne pokušava negirati svoje probleme s alkoholom i nasilničkim ponašanjem.

S obzirom na županove izjave stavljam svoj krvni nalaz sa zadnjeg sistematskog pregleda gdje je zaokruženi enzim „ Gama-glutamiltransferaze“ koji ako je povišen ukazuje na probleme s alkoholom, a kod mene je poprilično ispod referentne vrijednosti od 55. Molio bih župana da se isto tako testira te da javnosti pokaže svoju vrijednost Gama enzima kako bi se svi uvjerili da je onaj nalaz od 2,02 promila alkohola u krvi iz 2022. samo izolirani eksces.

Ali, da proširimo testiranja, predlažem testiranje inteligencije od strane Mense te bih zamolio Stričaka da to obavi jer bi svojim rezultatom mogao razuvjeriti sve one koji nemaju osobito mišljenje o njegovim intelektualnim dosezima. Na taj način mu se pruža prilika da se konačno nedvojbeno utvrdi: da li je varaždinski župan (rječnikom šefa njegove stranke) samo „reduciranog intelektualnog izričaja“ ili je doista kompletni idiot, ističe se u priopćenju varaždinskog gradonačelnika Nevena Bosilja.

sjever.hr
06.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.