Now Reading:
Mlada vozačica oduzela prednost prolaska, izazvala nesreću i završila u polju, čeka je novčana kazna
Full Article 1 minutes read

Mlada vozačica oduzela prednost prolaska, izazvala nesreću i završila u polju, čeka je novčana kazna

Vozačica (19) kombija izazvala prometnu nesreću na raskrižju oduzevši prednost prolaska vozaču osobnog automobila

U ponedjeljak nešto prije 19 sati na raskrižju državne ceste DC 20 i gradske prometnice koja povezuje Ivanovec i Štefanec, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena 19-godišnja „mlada vozačica” kombija.

U trenutku nesreće 19-godišnjakinja se vozila gradskom prometnicom iz smjera Ivanovca prema Štefancu. Dolaskom do raskrižja s državnom cestom, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušla je u raskrižje zadržavajući smjer kretanja, a da nije propustila sva vozila.

Tom je prilikom u bočni dio njenog vozila, prednjim dijelom udario osobni automobil slovenskih registarskih oznaka, kojim je državnom cestom upravljao 61-godišnji vozač. Nakon sudara došlo je do rotacije oba vozila te njihovog izlijetanja izvan kolnika na poljoprivrednu površinu.

Ozlijeđena 19-godišnja vozačica vozilom hitne medicinske pomoći je prevezena u čakovečku bolnicu, gdje joj je pružena liječnička pomoć, dok će se težina ozljeda okvalificirati naknadno.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 19-godišnja vozačica kaznit će se izricanjem novčane kazne.

Foto: PU međimurska
sjever.hr
05.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.