Now Reading:
Lopovi ne miruju: kradu se novac, bicikli, čak i kavezi za životinje. Troje lopova policija ulovila u pokušaju provale u ugostiteljski objekt
Full Article 2 minutes read

Lopovi ne miruju: kradu se novac, bicikli, čak i kavezi za životinje. Troje lopova policija ulovila u pokušaju provale u ugostiteljski objekt

Varaždinska policija izvještava o nekoliko krađa, ali i jednom pokušaju provale. Događaj u kojem su lopovi uhvaćeni prije nego što su ostvarili svoj naum, dogodilo se u noći s ponedjeljak na utorak u Sajmišnoj ulici u Varaždinu.

Naime, 44-godišnjak, 38-godišnjak i 43-godišnjakinja pokušali su provaliti su u ugostiteljski objekt, a u toj namjeri su spriječeni od strane policijskih službenika. Nad provalnicima su uporabljena sredstva prisile te su uhićeni i privedeni u Policijsku postaju Varaždin. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

U razdoblju od 1. do 2. ožujka u Dravskoj ulici u Varaždinu, nepoznati lopov iz nadstrešnice za bicikle je otuđio zaključani bicikl u vlasništvu 63-godišnjakinje. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina eura.

U Novom Selu Podravskom je pak 58-godišnjak ostao bez metalnog kaveza za prijevoz životinja. Događaj se zbio u razdoblju od 24. veljače do 4. ožujka, kada je nepoznati lopov provalio u kuću, a kako u njoj nije pronašao ništa vrijedno krađe prebacio se na garažu u kojoj se nalazio metalni kavez. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

U ponedjeljak u Ledincu Gornjem, također nepoznati lopov je iz kuće u vlasništvu 64-godišnjaka ukrao novac u iznosu od nekoliko stotina eura.

Za svima njima policija intenzivno traga.

Foto: ilustracija
sjever.hr
05.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.