Now Reading:
Stolnotenisačice MGK-Drave i Visie pobjednice Prvenstva regije Sjever: Nika Gregurec i Lorena Magdalenić osvojile zlata
Full Article 1 minutes read

Stolnotenisačice MGK-Drave i Visie pobjednice Prvenstva regije Sjever: Nika Gregurec i Lorena Magdalenić osvojile zlata

Šenkovec je bio domaćin Prvenstva regije Sjever u stolnom tenisu za mlađe uzarste, na kojem su nastupile igračice i igrači iz Koprivničko-križevačke, Međimurske i Varaždinske županije.

Članica Stolnoteniskog kluba MGK-Drava Žabnik Nika Gregurec osvojila je prvo mjesto u konkurenciji najmlađih kadetkinja. Nika je u finalu bila bolja od klupske kolegice Mile Hrkec, kojoj je tako pripalo srebrno odličje. Ovim uspjehom mlade stolnotenisačice još su jednom potvrdile, ali i opravdale prva dva mjesta na rang listi najboljih najmlađih kadetkinja.

Još jednu medalju osvojila je Tesa Dvorščak, koja je bila treća u konkurenciji klinceza, dok je Ida Hadari osvojila 5. mjesto. Natjecanje je zbog bolesti morala propustiti Lea Kos.

Uspješan nastup imale su i članice Stolnoteniskog kluba Visia iz Trnovca Bartolovečkog. Pobjednica Prvenstva regije Sjever za klinceze postala je Lorena Magdalenić, dok je Darian Henezi osvojio srebrnu medalju u kategoriji najmlađih kadeta. U istoj kategoriji nastupio je i Leon Magdalenić, koji je u konačnici osvojio 5. mjesto.

sjever.hr
04.03.2024.

Input your search keywords and press Enter.